anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa beneficii Fun 8

Cho0coCheese
Începător
Luna aceasta am primit jumatate din bonusurile pe care trebuia sa le am la optiunea fun 8, ca si cum s-ar fi dat inapoi contractul la cel anterior dinainte sa il reinoiesc.
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Cu siguranță are legătură! Beneficiile sunt valabile 24 de luni, în general. Trebuie să ceri o altă ofertă actualizată! Și din screenshot reiese că s-a terminat perioada contractuală! Succes!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă ai reînnoit contractul, verifică bine ce ai scris în el și dacă e ceva care nu corespunde, spune-le telefonic ( numărul 300 sau 0374300300), prin Chat Djingo, adresa serviciul.clienti@orange.ro, etc. Este posibil să nu se fi implementat ceva corect și este bine să le spui. Am pățit și eu faze din astea, dar am rezolvat relativ repede. Succes!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Cho0coCheese
Începător
In 2019 am reinoit contractul dar acum 1 zi cica mi-a expirat perioada minima contractuala, poate avea acest lucru legatura cu situatia mea?

Vio73
#StarMember
Cu siguranță are legătură! Beneficiile sunt valabile 24 de luni, în general. Trebuie să ceri o altă ofertă actualizată! Și din screenshot reiese că s-a terminat perioada contractuală! Succes!