la 06-09-2024 08:45 PM - editat ultima oară la 09-09-2024 08:08 AM de DanielaH
Îmi pot scoate un telefon cu număr de telefon nou fără a plăti înainte, sa plătesc doar abonament și rata la el?
06-09-2024 09:00 PM - editat 06-09-2024 09:01 PM
@Anonim: Bun venit în Comunitate. Răspunsul la ceea ce dorești este: Depinde. De ce? Pentru că depinde de modelul dorit, dacă ești client nou sau ai deja cel puțin un abonament, dacă ai cel puțin 6 luni vechime. Pentru că altfel va fi mai mult ca sigur necesar a plăti un avans și nu va fi disponibilă plata cu rate pe factura abonamentului. Dacă revii cu detalii, răspunsul va fi mai sigur. Sau poți afla direct făcând o simulare în magazinul online Orange. Succes.
la 06-09-2024 09:54 PM
Răspund de pe celalalt cont , am încercat online și îmi scrie ca nu pot plăti în rate , și abonament am abonamentul de 3 ani as vrea sa îmi scot un iPhone 14 pe un abonament nou dar sa îl plătesc în rate
la 06-09-2024 11:19 PM
Din cele observate, nu este "Iphone" cu avans zero. Dar cum menționam, poți face o simulare din magazinul online al Orange și vei avea o situație reală, atât a costului cu rate cât și a avansului necesar. Dacă "celălalt cont" nu are vechime de minim 6luni atunci nu ai posibilitatea plății cu rate pe factura Orange, ci doar rate cu un card de cumpărături (credit).
la 07-09-2024 09:09 AM
Din câte am observat în cazul meu, achiziția în rate este posibilă doar la prelungirea unui număr cu cel puțin 18 luni în rețea, cu maxim 3 luni înainte de încheierea perioadei contractuale.
Chiar daca ai alte abonamente, poți lua telefon in rate doar la prelungirea unuia dintre aceste, nu și la abonament cu număr nou.
Cel puțin așa a fost la mine, că am vrut sa fac un abonament nou cu telefon in rate, eu îndeplinind deja condițiile pe celelalte numere din cont.
la 07-09-2024 08:15 PM
Merge și cu abonament nou, dacă ai deja alte abonamente cu vechime mare și ai mai cumpărat deja în rate și ai bonitate bună.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor