anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Inchidere abonament business si trecere pe prepay

praxis1999
Junior entuziast

Buna ziua tuturor.

Am abonament business cu doua numere de telefon. Perioada minima de contractare a expirat, contractul e foarte vechi, peste 20 ani. Doresc inchiderea abonamentului, dar pentru pastrarea numerelor, asi prefera trecerea pe prepay.

Mai exista aceasta optiune acum in 2026, si care este procedura?

mii de multumiri!

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut!

Fiind vorba despre un abonament înheiat pe persoană juridică, poți trimite o cerere pe adresa consultantul.meu@orange.com sau poți lua legătura cu persoana dedicată contului tău.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

dragosbrm
Cunoscător

Salut! Din câte știu se depune cerere de reziliere, cu specificarea faptului ca se doreste trecere la cartelă prepay. Nu cred că se poate face direct abonament, dacă asta dorești. 

Cererea cred că poate fi depusă și la 300! 

Asa sper si eu, teoretic. In practica pare un "pic" mai dificil.

Multumesc!

DanielaH
Moderator

Salut!

Fiind vorba despre un abonament înheiat pe persoană juridică, poți trimite o cerere pe adresa consultantul.meu@orange.com sau poți lua legătura cu persoana dedicată contului tău.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Persoana dedicata nu mai este de mult, la 300 e dezastru, mai ales ca trebuie luat de la zero la fiecare apel.

In scris....nu ma laud cu experienta foarte buna, dar cum am scris de multe ori, la multe adrese, mai incerc si la aceasta.

Multumesc!