anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Inchidere abonament!

dignitas1980
Junior entuziast

Salut. Am achitat factura pe luna octombrie, urmand sa primesc ultima factura pe 16 noiembrie, perioada contractuala fiind pana pe 9 noiembrie. Am discutat cu cativa operatori Orange cu privire la urmatoarea oferta pt abonament, nu m-au satisfacut asa ca am decis sa incerc la Vodafone. Vodafone mi-a facut o oferta, am acceptat-o urmand sa reziliez cu Orange. Intre timp, ma suna de la Orange, imi fac o noua oferta, o accept si...Astazi ma trezesc ca am contul inchis! Desi aveam perioada contractuala pana pe 9, au decis sa-mi inchida contul. Ati mai pomenit asa ceva?

7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator

Salut!

Ne poți trimite, te rog, numărul de telefon în mesaj privat? Vom ruga și noi colegii să verifice situația ta.

Gabriel_12
Junior entuziast

Dar portarea în rețeaua  în care ați vrut să vă portati ai anulat-o ? 

Da, am sunat-o pe prietena care ma ajuta cu portarea si am rugat-o sa o anuleze.

Nu inteleg ce legatura ar avea asta cu faptul ca am perioada contractuala pana pe data de 9, luna asta!

Păi dacă alegi să te portezi în altă rețea portarea se face în câteva zile nu când expiră abonamentul în rețeaua curentă 

Poate nu inteleg eu, asa ca ma vad nevoit sa intreb: daca am un contract de inchiriere auto valabil pana pe data de 9 noiembrie si intre timp inchei un alt contract cu alta firma, contractul cu prima firma devine nul, pot veni sa ridice masina de pe proprietatea mea? 

dignitas1980
Junior entuziast

Raspunsul Orange: nr meu a fost inchis definitiv, nu-l pot reactiva, nu ma pot porta la alta companie pastrand numarul, pe romaneste, nr meu de telefon de vreo 25 de ani... s-a dus. Cand nu exista intelegere si bun simt, exista ANPC si instanta de judecata. Fac o incercare la un magazin Orange, vad ce zic acolo, daca nu...urmez caile legale.