anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Exista abonament mai mic de 7 euro?

Neaplicabil
Salutari! În prezent dețin un abonament Orange ME Start 7 New care îmi oferă 50 GB trafic de date! Sunt în ultimele 2 luni de contract și as vrea sa știu dacă sunt abonamente mai mici ca și valoare, dar cu resurse asemănătoare! Sau ce credeți ca as putea sa obțin din partea celor de la retenție dacă prelungesc abonamentul?
10 Răspunsuri 10

tomaciprian
Cunoscător
Da,exista un abonament mai mic, de 6 euro (TVA inclus) cu urmatoarele resurse: - Nelimitat minute/SMS in retea; - Nelimitat minute/SMS nationale si in roaming SEE; - 400 minute internationale; - 24 GB internet national din care 2.88GB in roaming SEE.

Vio73
#StarMember
Da, există, dar îl obții doar la reprelungire, nu la abonare. Dețin și eu unul! Sigur, are doar 24 GB, așa cum spune și colegul.

Neaplicabil
Va mulțumesc! Voi încerca să negociez pentru acest abonament!

Razvan
#StarMember
Se mai poate obține și Orange Me start 6 fără roaming în SEE, la care se oferă discount 1 euro/lună, probabil că-l vei obține în ultimele 30 de zile ale perioadei minime contractuale sau după expirarea acesteia.

Jay
Campion certificat
Asta poti afla doar tu vorbind la departamentul responsabil cu fidelizarea. Eu cred ca este posibil sa obții o reducere si sa mergi mai departe cu abonamentul pe care îl ai, daca esti multumit de el, ca si resurse si, un pret mai mic la un telefon, daca vei combina prelungirea abonamentului si cu achiziția unui telefon.. Succes!

Neaplicabil
Mulțumesc mult! Mi-ați fost de mare ajutor! Toate cele bune!

Ascary
Campion certificat
Toate cele bune si tie Mircea si te asteptam sa ne spui cum ai procedat mai departe si ce abonament ai ales.

FLo1
#StarMember
@Mircea Dumitru: Valoarea abonamentului depinde si de cuantumul nevoii proprii de resurse si tipul acestora. Daca decizia ta depinde doar de valoarea abonamentului, atunci sper sa ne comunici solutia gasita in urma unei discutii cu ORANGE.

Vio73
#StarMember
@Mircea Dumitru, Cu mare plăcere!

DanielaH
Moderator
@Mircea Dumitru, dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite. Mulțumim!