anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Exista abonament accesibil cu MMS-uri incluse?

Diana37
Începător

Buna, fiica mea are un telefon Nokia Barbie…si isi doreste sa imi mai trimita si cate o poza din cand in cand, dar singura varianta ar fi prin MMS-uri. Aveti idee daca exista abonament accesibil cu MMS-uri incluse? Multumesc anticipat! 

18 Răspunsuri 18

Pololică
#StarMember

Salutare!

MMS-urile in Romania sunt pe cale de disparitie (Digi si Vodafone au tras pe dreapta acest serviciu si sa vrei nu poti trimite astfel de mesaje). Recomandarea ar fi sa faceti transferul de poze prin bluetooth sau prin transfer printr-un calculator.

Evident, exista varianta unei fidelizari care sa contina si MMS-uri in abonamentul fetitei, dar nu stiu sa avansez un pret.

Am vrut sa-i activez o optiune de genul dar nu au cica…

La mine, la ultima fidelizare (acum vreo 3 ani) am cerut ceva resurse de roaming nonSEE (era o optiune de 25E cu 1GB de net si nu stiu cate minute si sms-uri pentru ce era in afara UE). Nu mi s-a oferit optiunea, dar mi s-a redus abonamentul cu 2E (nu era nelimitat). Practic, pentru o iesire o data pe an as fi avut acea optiune acoperita prin reducere.

Solutia? As veni cu cateva recomandari:

• schimbare telefon (nu comentez motivele acelui telefon intrucat pot fi multiple: ii place fetitei, nu intentioneazi sa o lasi prea mult cu tehnologia in mana, etc. Motivele sunt de inteles)
  • achizitia unei camere foto mai ieftine prin care sa faca poze si sa ti le arate acasa.

budgetbirdeye
Junior

Pe marea majoritate de telefoane din categoria "dumbphones" nu ai whatsapp / nu il poti instala. Sunt dumbphones pentru un motiv, in mare parte doar sms si apeluri poti face pe ele. Pe scurt, ce e absolut necesar. Scriu asta in ideea in care ai cel de la hmd.