la 13-11-2024 03:55 AM - editat ultima oară la 13-11-2024 01:37 PM de MihaelaA
Salutare,
context: client orange de +6 ani. Abonament (PJ), voce (7 numere), net(fibra 2000) si tv (2 x ci) incluse.
la final de contract (am platit ultima factura), primesc o oferta ridicola de la orange. Ridicola insemnand 2x ori mai scump decat ce ofera vodafone.
Decid sa ma portez. Cum e BF zic sa intreb si la orange daca s-a schimbat ceva in pozitia lor (asa e mai nou, suna clientu’ vanzatoru, nu invers). Ce sa vezi, sa le trimit oferta de la vdf ca imi fac si ei oferta.
le trimit oferta si vin cu o oferta cu 40% peste cea de la vodafone !? Nu inteleg de ce s-au mai obosit
ca idee, am dat eu de cineva fara chef sau care are clienti pe PJ companii cu mii de angajati sau asta e politica orange?
sunt in postura in care totul a mers atat de bine in toti acesti ani, dar experienta asta (+ oferta ridicol de slaba comparativ cu vdf) ma face sa vreau sa ma portez.
Nu mi se pare stupid sa tratezi asa un client. Ce ma deranjeaza defapt cel mai tare e indisponibilitatea de a oferi si propune solutii.
ce parere aveti, am eu ghinion sau asta e politica?
13-11-2024 06:00 AM - editat 13-11-2024 07:42 AM
Salutare!
În general, e cam problemă la reprelungire, pentru că ei nu țin cont de vechime.
Așa este și la ceilalți și doar la portare găsești în general oferte mult mai bune.
Te sfătuiesc să cauți online, poate ofertele sunt mai în regulă.
Mai caută eventual și prin magazine, dacă zici că ți-au plăcut serviciile Orange, pentru că este păca să te lași influențat doar de ,,cheful" unora sau altora.
Mă gândesc totuși că ai și un consultant ( că persoană juridică) ce se ocupă de cont și poți cere ajutorul acestei persoane.
Baftă!
la 13-11-2024 07:40 AM
Salutare!
Mai exact, ce schimbare vrei la abonamente? La fiecare negociere, cer ce anume vreau (pe fiecare număr sau la grămadă) și văd ce primesc. Nu-mi convine, ori portare, ori rămân la ce am. Până acum, pe PJ, nu m-a cautat nimeni de ofertare (nici Vodafone, nici Telekom). Doar eu, o dată la doi ani. Și cam avem ceva servicii (nu suntem balenă, dar nici 2 numere cu costuri mici).
la 13-11-2024 08:05 AM
Anakin ca sa parafrazez un nume de film celebru din veacul trecut "moscova nu crede in lacrimi"(moscova cu (m) mic ca nu merita) vezi moscova aka Orange - politica pe vechime nu se "pune" sau nu se mai pune .... si se va intampla ca tu sa pleci la "rosii" iar dupa 2 sau 4 ani de contracte la ei sa vina/apara la portocala o oferta imbatabila la "portare" si iar te vei intoarce la Orange ca Vodafone nu-ti face o oferta "buna" pentru vechimea pe care o ai in retea la ei...
Acum tu stii mai bine ce oferta ti-se potriveste ...
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor