anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Downgrade in afara perioadei contractuale

GabriD
Junior

Hey, comunitate!

Cum trebuie sa procedez, care sunt pasii, pentru a reusi sa reduc abonamentul actual de 17eur la oricare altul cu valoare sub 10?

Incerc s-o fac online de cca 2 luni, fara succes, alternativa fiind sa migrez in alta retea/cartela

Multumesc 

1 Soluţie acceptată‚

Cu un apel la 300 sau cu o vizita intr-un Orange Shop sigur cred ca o reusesti sa scazi din pret avand in vedere ca ai atatia ani in retea. In familie am pe cineva cu 21 de ani vechime si momentan are abonament de 8 euro. Deci cred ca se poate. Succes si asteptam vesti.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Ai mai multe numere? Ai vreun telefon luat si, cand faci simularea, esti pe numarul cu telefon redus? Cat timp am avut mai multe numere (abonamente) in administrare, trebuia sa fiu atent cand faceam simulari (pentru telefoane sau servicii). Daca simulat Smart 15 redus la 7.5E pe numarul care luase telefon, nu-mi dadea voie (era de 8E). Daca incercam de pe unul de 6E, ma lasa. Toate incercarile erau in perioada minima contractuala. Nu stiu daca era o eroare (bug) sau nu.

Pololică
#StarMember

Incearca prin Djingo. Scrie "fidelizare" si ar trebui sa primesti raspuns in cateva zile. La mine, acum 3 ani a mers (coborat de la 15E la 8E).

Mai ai varianta prin pagina de contact si sa le spui ce anume vrei (mai mult internet, pret mai mic, etc). Vechimea nu mai conteaza decat la internetul bonus primit. Eventual, daca vrei (sau ai) servicii fixe de la Orange, poate obtii o oferta mai buna (suma mai mica sau beneficii mai multe).

DanielaH
Moderator

@GabriD, ne bucurăm că ai rezolvat și îți mulțumim că ai revenit cu feedback.

Te mai așteptăm în Comunitate, inclusiv să participi la concursul care se desfășoară în această perioadă.