anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Doresc sa imi fac un abonament online.

csiol
Junior
Doresc sa imi fac un abonament la Orange si am vazut ca exista posibilitatea de a face abonamentul direct online doar cu buletinul. Imi puteti da si mie cateva detalii legate de proces? Adica pur si simplu fac comanda si imi vine acasa cartela si contractul ? Nu am posibilitatea de a ma deplasa in momentul asta la o sucursala si am nevoie de abonament. Am vazut ca se poate face pe o perioada de 6 luni si 24 de luni ... daca intre timp vreau sa renunt la el care este procedura si care sunt contitiile ? Multumesc!
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
@csio, avem aici în Comunitate un topic cu toți pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru activarea unui abonament din magazinul online https://comunitate.orange.ro/questions/2660578-activez-abonament-magazinul-online-orange. Sper să-ți fie de folos. Te așteptăm cu feedback.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

delfinas
Campion
@DanielaH, aici https://www.orange.ro/help/ce-acte-sunt-necesare-pentru-a-ncheia-un-abonament-nou-la-orange-162 nu se face mentiunea ca trebuie sa te prezinti fizic la un magazin Orange doar in cazul portarii, se spune ca "Pentru a încheia un abonament NOU în reţeaua noastră, vino la orice Orange Shop sau partener Orange cu următoarele documente...". E depasita informatia?

DanielaH
Moderator
@delfinas, informația este corectă și nu este depășită. Ea face referire exclusiv la procedura de activare a unui abonament prin rețeaua de magazine, infiderent că este portare sau nu. Metoda online este o alternativă mai nouă, dar momentan nu se poate efectua și în cazul portării, de aceea pentru portare se folosește încă metoda clasică, în Orange Shop sau partener.

delfinas
Campion
Am inteles! Ar trebui adaugata si informatia legata de procedura abonarii online, ca sa nu existe dubii, pt ca acolo nu se specifica ca e vb de achizitia unui abonament doar dintr-un magazin fizic, ci doar "Ce acte sunt necesare pentru a încheia un abonament nou la Orange". Sau e disponibila, undeva pe site, procedura pt contractarea unui abonament online pt clientii noi si nu am gasit-o eu...

DanielaH
Moderator
@csiol, ai reușit să activezi abonamentul online?