anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Doresc sa imi fac un abonament online.

csiol
Junior
Doresc sa imi fac un abonament la Orange si am vazut ca exista posibilitatea de a face abonamentul direct online doar cu buletinul. Imi puteti da si mie cateva detalii legate de proces? Adica pur si simplu fac comanda si imi vine acasa cartela si contractul ? Nu am posibilitatea de a ma deplasa in momentul asta la o sucursala si am nevoie de abonament. Am vazut ca se poate face pe o perioada de 6 luni si 24 de luni ... daca intre timp vreau sa renunt la el care este procedura si care sunt contitiile ? Multumesc!
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
@csio, avem aici în Comunitate un topic cu toți pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru activarea unui abonament din magazinul online https://comunitate.orange.ro/questions/2660578-activez-abonament-magazinul-online-orange. Sper să-ți fie de folos. Te așteptăm cu feedback.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

delfinas
#StarMember
@DanielaH, aici https://www.orange.ro/help/ce-acte-sunt-necesare-pentru-a-ncheia-un-abonament-nou-la-orange-162 nu se face mentiunea ca trebuie sa te prezinti fizic la un magazin Orange doar in cazul portarii, se spune ca "Pentru a încheia un abonament NOU în reţeaua noastră, vino la orice Orange Shop sau partener Orange cu următoarele documente...". E depasita informatia?

DanielaH
Moderator
@delfinas, informația este corectă și nu este depășită. Ea face referire exclusiv la procedura de activare a unui abonament prin rețeaua de magazine, infiderent că este portare sau nu. Metoda online este o alternativă mai nouă, dar momentan nu se poate efectua și în cazul portării, de aceea pentru portare se folosește încă metoda clasică, în Orange Shop sau partener.

delfinas
#StarMember
Am inteles! Ar trebui adaugata si informatia legata de procedura abonarii online, ca sa nu existe dubii, pt ca acolo nu se specifica ca e vb de achizitia unui abonament doar dintr-un magazin fizic, ci doar "Ce acte sunt necesare pentru a încheia un abonament nou la Orange". Sau e disponibila, undeva pe site, procedura pt contractarea unui abonament online pt clientii noi si nu am gasit-o eu...

DanielaH
Moderator
@csiol, ai reușit să activezi abonamentul online?