anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Doresc să-mi închid toate abonamentele

user_18393834
Începător

Doresc să-mi închid toate abonamentele pe care le am cât mă costă 

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Asta depinde de mai mulți factori:

- ce perioadă contractuală mai ai;

- ce valoare au abonamentele;

- dacă ai avut / ai device cumpărate în rate / cu reduceri;

- dacă ai primit bonusuri / reduceri, etc.

De obicei, dacă nu ai avut cumpărate device-uri, nu ai avut bonusuri/ reduceri, etc, nu prea ai de plată nimic .Eu am spus cum știu  că ar fi.

Cel mai bine este să depui o cerere de reziliere  și ei îți vor spune exact cât și ce ai de plată.

Cererea o poți depune din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, unde le scrii ce dorești sau din Chat Djingo  , unde tot așa, ceri transfer operator sau vezi dacă are varianta ,,Reziliere  contract".

Baftă!

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion

Salutare!

Pentru a afla suma exactă de plată în cazul rezilierii anticipate a abonamentelor, este necesar să depui o cerere de reziliere prin intermediul serviciului clienți, telefonic, prin chat sau direct într-un magazin fizic. După depunerea cererii, vei fi contactat de departamentul de rezilieri în termen de 7 zile lucrătoare, iar aceștia îți vor comunica suma de plată aferentă rezilierii anticipate.

Informații generale găsești aici.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Asta depinde de mai mulți factori:

- ce perioadă contractuală mai ai;

- ce valoare au abonamentele;

- dacă ai avut / ai device cumpărate în rate / cu reduceri;

- dacă ai primit bonusuri / reduceri, etc.

De obicei, dacă nu ai avut cumpărate device-uri, nu ai avut bonusuri/ reduceri, etc, nu prea ai de plată nimic .Eu am spus cum știu  că ar fi.

Cel mai bine este să depui o cerere de reziliere  și ei îți vor spune exact cât și ce ai de plată.

Cererea o poți depune din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, unde le scrii ce dorești sau din Chat Djingo  , unde tot așa, ceri transfer operator sau vezi dacă are varianta ,,Reziliere  contract".

Baftă!

RafaHelper
#StarMember

Salut @user_18393834

Poți afla cat de costa după ce vei depune cererea de închidere. Vei fi informat de un consultant.

Anca07
#StarMember

Buna @user_18393834 

Ce anume te-a determinat sa iei aceasta decizie?

Zi cu soare🌞sau cu umbra🤭

alexeugeniu
Explorator entuziast

@Anca07  vin vremuri grele,să ai un telefon cu abonament o să fie un lux.

Salutare @alexeugeniu 

Daca vor veni sau nu vremuri grele, vom vedea😊

Cat despre decizia initiatorului acestui topic, ar fi fost interesant sa stim si ce l-a determinat sa o ia.

Zi cu soare!🌞