la 03-07-2025 01:34 AM - editat ultima oară la 03-07-2025 08:15 AM de DanielaH
Doresc să-mi închid toate abonamentele pe care le am cât mă costă
la 03-07-2025 06:15 AM
Salutare!
Asta depinde de mai mulți factori:
- ce perioadă contractuală mai ai;
- ce valoare au abonamentele;
- dacă ai avut / ai device cumpărate în rate / cu reduceri;
- dacă ai primit bonusuri / reduceri, etc.
De obicei, dacă nu ai avut cumpărate device-uri, nu ai avut bonusuri/ reduceri, etc, nu prea ai de plată nimic .Eu am spus cum știu că ar fi.
Cel mai bine este să depui o cerere de reziliere și ei îți vor spune exact cât și ce ai de plată.
Cererea o poți depune din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, unde le scrii ce dorești sau din Chat Djingo , unde tot așa, ceri transfer operator sau vezi dacă are varianta ,,Reziliere contract".
Baftă!
03-07-2025 06:11 AM - editat 03-07-2025 07:06 AM
Salutare!
Pentru a afla suma exactă de plată în cazul rezilierii anticipate a abonamentelor, este necesar să depui o cerere de reziliere prin intermediul serviciului clienți, telefonic, prin chat sau direct într-un magazin fizic. După depunerea cererii, vei fi contactat de departamentul de rezilieri în termen de 7 zile lucrătoare, iar aceștia îți vor comunica suma de plată aferentă rezilierii anticipate.
Informații generale găsești aici.
la 03-07-2025 06:15 AM
Salutare!
Asta depinde de mai mulți factori:
- ce perioadă contractuală mai ai;
- ce valoare au abonamentele;
- dacă ai avut / ai device cumpărate în rate / cu reduceri;
- dacă ai primit bonusuri / reduceri, etc.
De obicei, dacă nu ai avut cumpărate device-uri, nu ai avut bonusuri/ reduceri, etc, nu prea ai de plată nimic .Eu am spus cum știu că ar fi.
Cel mai bine este să depui o cerere de reziliere și ei îți vor spune exact cât și ce ai de plată.
Cererea o poți depune din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, unde le scrii ce dorești sau din Chat Djingo , unde tot așa, ceri transfer operator sau vezi dacă are varianta ,,Reziliere contract".
Baftă!
la 03-07-2025 09:06 AM
Salut @user_18393834,
Poți afla cat de costa după ce vei depune cererea de închidere. Vei fi informat de un consultant.
la 04-07-2025 04:03 PM
la 04-07-2025 04:13 PM
@Anca07 vin vremuri grele,să ai un telefon cu abonament o să fie un lux.
la 04-07-2025 04:21 PM
Salutare @alexeugeniu
Daca vor veni sau nu vremuri grele, vom vedea😊
Cat despre decizia initiatorului acestui topic, ar fi fost interesant sa stim si ce l-a determinat sa o ia.
Zi cu soare!🌞
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor