anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dezactivare optiune Go Premium promo

adoryan19
Vizitator

Buna ziua cum as putea sa dezactivez Optiune Go Premium promo care nu imi apare in aplicatie la optiuni?

Am fost in magazin au dezactivat optiunea dar tot imi apare pe factura. Am sunat la 300 si nici lor nu le apare in sistem si nici pe contract nu o gasesc.

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Eu am rezolvat de fiecare data prin intermediul chatului my Orange. Un operator programează dezactivarea opțiunii la următoarea data de facturare. Daca opțiunea a fost dezactivata luna următoare nu îți va mai apărea pe factura. Optiunea se plătește în avans.

My Orange app - altele - contact & feedback - Scrie-ne 

Nici cu chatul nu am reușit am dat și mesaj la 321 și îmi apare ca este dezactivata iar cei de la București când am vorbit au spus ca lor nu le apare opțiunea respectivă în sistem. Au spus ca poate scrie în contract care l-am făcut online de black friday 2024 și ei nu au acces la contactul online asa mi sa spus.

MihaiC99
Campion certificat

Când a fost dezactivata opțiunea?

Acum 2 luni deci luna care a trecut nu trebuie sa mai fie activa. 

MihaiC99
Campion certificat

Atunci insistă catre serviciul de relații cu clienții să deschidă o sesizare/tichet pentru investigarea acestei situații și pentru o analiză mai detaliată. De asemenea, solicită acordarea unor compensații dacă ai fost taxat în această perioada.

Ok mersi de răspuns. O sa revin daca se rezolvă și cum.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Mai ai aici un topic asemănător, cu tot ce trebuie.

Sper să fie de ajutor!

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.