@DanielaH - Nu neaparat, de asta nu am bifat nici o solutie. Adica pe moment oricum rezolvasem problema trimitand mesaj cu ANULTOT, asa cum am mentionat din enunt, dar ma interesa sa blochez definitiv accesul la Info, ca sa nu se repete situatia. Insa mi-au dat cateva idei - trebuie sa ajung iar la telefonul mamei mele sa vad daca pot dezinstala aplicatia si bloca numarul, pentru ca asa cum am scris si mai sus accesul cred ca a fost din aplicatie, nu apel/mesaj la 1311. Daca nu reusesc asa si se mai intampla (ceea ce sper ca nu) o sa incerc si apelul la Serviciul Clienti, pe care incercam sa il evit, de asta am cerut aici pareri. Ma gandeam ca exista o posibilitate trimitand ceva mesaj sau sa debifez undeva in My Orange optiunea si ca nu am vazut eu, doar sunt multi copii sau persoane in varsta care au acces la telefoane mai mult sau mai putin smart, cu abonament, pentru care nu cred ca e chiar indicat sa aiba acces asa usor la Info, fiind contra cost fiecare mesaj, adica pana vine factura si iti dai seama, poate face un cost suplimentar de toata frumusetea.