anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Daca nu sint de acord cu marirea abonamentului pot rezilia contractul?

petrenicu
Începător

daca nu sint de acord cu marirea abonamentului,pot reziala contractul

3 Răspunsuri 3

And04
Senior

Salutare, @petrenicu 

Daca au trecut cele 30 de zile fara sa trimiti sesizare in acest sens, a fost acceptat tacit. Marirea abonamentului a fost mentionata pe una din facturile anterioare, gasesti acolo mai multe detalii.

Insa poti suna la 300 pentru a discuta cu un operator (poti incerca combinatia de taste 1-1-1-0), poate reusesti sa rezolvi ceva.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Cu toate ca ti-am raspuns deja pe topicul deschis mai devreme, iti spun si aici: da, poti rezilia contractul. De fapt, in acea notificare de pe factura, scrie ca ai posibilitatea sa o faci in termen de 30 de zile. Daca esti inca in termen, o poti face fara probleme. Dar chiar si daca a trecut acel termen, cred ca Orange iti va da voie sa reziliezi fara plata unor penalizari.

Cu toate astea, dupa cum ti-am scris si pe celalalt topic, cel mai bine ar fi sa confirmi lucrul asta cu un apel la 300 sau 0374 300 300.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Bineînțeles!

Pentru că au intrat în vigoare majorările cu câte un euro lunar în plus pe serviciu. Ai fost notificat pe factura anterioară și dacă nu ai zis nimic ( puteai să rediscuți contractul/contractele, să ceri rezilierea să treci la prepay, la yoxo, să portezi), se consideră că ai acceptat tacit.

Poți totuși să depui o sesizare din secțiunea contact:  https://www.orange.ro/contact/

Sau să suni la 300 sau 0374300300  (din orice rețea), apoi formezi 1-1-1-0, chiar dacă ți se spune despre servicii fixe și să sesizezi aceste aspecte.

Succes!