la 15-02-2026 01:02 AM
Mi-am trimis părinții la Orange cu sim urie prepay de Vodafone să treacă pe Orange prapay , acolo au fost păcăliți cum ca nu se poate … vrăjeli și i-au convins să facă 2 abonamente pe care chipurile le pot închide oricând și pot trece la prepay fără nici o taxă reziduală … menționez ca nu au luat nici un device din respectivul shop Orange !
Știu 100% ca puteau face asta fara nici un dubiu și nu înțeleg de ce au fost păcăliți și dacă este adevărat ca pot rezilia contractul cu taxe zero …
Multumesc!
la 15-02-2026 09:25 AM
🤦🏻♂️
mulțumesc tuturor domnilor și de asemenea să aveți o zi minunată ! Am vorbit acum la rel cu clienții și într-adevăr se poate rezilia cu taxa zero oricând deoarece nu au achiziționat nici un device !
🤗
la 15-02-2026 05:48 AM
Salutare!
Îmi pare rău pentru situația neplăcută prin care trec părinții tăi. Dacă este vorba despre contracte noi, pot rezilia în maxim 24 de ore, în același loc unde au făcut contractele, dacă sunt făcute fizic. Dacă este vorba despre portare și nu s-au realizat încă, se poate anula portarea și se vor plăti doar numerele provizorii, dar trebuie cerut acest lucru.
Baftă!
la 15-02-2026 07:35 AM
Au trecut 24h deja ,ei susțin ca le-au spus ca pot rezilia contractul fara sa plătească nici o taxa !
la 15-02-2026 07:43 AM
Salut!
Cel mai probabil, părinții tăi au fost într-un Orange Store (magazin partener). Ar fi trebuit să meargă într-un magazin Orange propriu, unde angajații sunt profesioniști și nu se pretează la astfel de practici.
În magazinele fizice, contractul se poate anula în primele 24 de ore. În cazul semnării unui contract online sau la distanță, acesta se poate anula în termen de 14 zile de la semnare.
Există și varianta online de a trece la Orange prin portare la Yoxo. Yoxo este un serviciu fără perioadă contractuală și are prima lună gratuită.
După portare, ai fi putut testa serviciile Yoxo, iar dacă nu erai mulțumit, puteai trece foarte ușor la PrePay Orange, din doar câteva click-uri.
In acest caz, cel mai probabil vor fi taxe de reziliere. Pentru a afla suma ce trebuie platita va trebui sa contactezi serviciul clienti orange si sa ceri aceste informatii.
Daca nu au trecut 24h mergi rapid in magazin pentru anularea contractului și cereri de portare.
la 15-02-2026 07:53 AM
Salutare , într-adevăr au fost într-un magazin orange Store ,au trecut 24h deja deci dacă era ceva de făcut am depășit limita .Este vorba despre o portare din Vodafone da ,dar portarea nu s-a realizat încă , se va face luni sau marți !
Cred ca am să sun la orange să cer detalii !
la 15-02-2026 08:04 AM
Daca magazinul este deschis si astazi, pot merge pentru al confrunta pe consultantul respectiv.
Lista magazinelor si programul il gasesti aici.
la 15-02-2026 09:14 AM
Complicat , am să sun mâine la orange să cer detalii , părinți mei locuiesc undeva lângă orașul Brăila iar eu în buc ,treaba asta s-a întâmplat la un orange shop în Br ,vineri 13/02!
la 15-02-2026 09:19 AM
"capitalismul" s-a intalnit cu "naivitatea' din pacate ... va dati seama ce putere de convingere are acel 'operator" din magazin ...
la 15-02-2026 09:25 AM
🤦🏻♂️
mulțumesc tuturor domnilor și de asemenea să aveți o zi minunată ! Am vorbit acum la rel cu clienții și într-adevăr se poate rezilia cu taxa zero oricând deoarece nu au achiziționat nici un device !
🤗
la 15-02-2026 09:30 AM
Au primit reduceri la pretul abonamentului sau acesta este intreg?
la 15-02-2026 09:58 AM
Nu au primit reducere , au preț întreg 6,10€ tva inclus !
15-02-2026 10:01 AM - editat 15-02-2026 10:03 AM
Da, in acest caz pot rezilia fara penalizari deoarece nu au primit reduceri.
O zi frumoasa!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor