anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

CUM ANULEZ O CERERE DE PORTARE FACUTĂ ONLINE

dominteE
Începător

CUM ANULEZ O CERERE DE PORTARE FACUTĂ ONLINE? 

12 Răspunsuri 12

delfinas
#StarMember

dominteE, bun venit in Comunitate!!!

Ai aici detalii despre anularea portarii: https://www.orange.ro/help/cum-anulez-o-cerere-de-portare-solicitata-online-18328

Problema e că la Comenzile mele nu văd nimic, deci nu pot anula cererea de portare

Cand ai facut cererea?

Cererea de portare e din 2.12.2025, iar cea de anulare portare din 9.12.2025

Salut @dominteE

Daca nu vezi nimic in comenzile mele va trebui sa iei legătura cu Orange pentru anulare cereri de portare. A mai fost un caz in comunitate la fel ca al tau si pana la urma portarea a fost realizata chiar daca cererea de anulare a fost depusa. Pentru a contacta Orange folosește o opțiune de aici: https://www.orange.ro/contact/ iti recomanda chatul.

Mulţumesc pt soluţia cu chat-ul . Am putut să mă fac înteles, nu ca la telefon. Sper şi să se rezolve.

Cu drag, sa ne ti la curent!

DanielaH
Moderator

@dominteE, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

lGp
Începător

incerc si eu sa ANULEZ o portare. problema este ca in chat "nici un operator disponibil", iar la telefon, evident ca vorbesc cu robotul, robot care nu are decat optiunea "status portare", nu intelege ANULARE PORTARE. si uite-asa imi aduc aminte de ce am renuntat prima data la Orange, dupa 23 de ani de abonament. nu ca la altii ar fi mai dulce mierea, dar revenirea imaginilor in care vorbesti cu peretii e suparatoare

Salut @lGp

Va trebui sa mai încerci tot pe chat si sa ai răbdare. Eu am încercat acum si in 2 minute am fost transferat la un operator.

MihaiC99
Campion

Salutare!

Dacă cererea de portare online a fost trimisă ( a fost aleasă o data pentru realizarea portarii), anularea portarii se poate face accesând linkul de mai jos.

https://www.orange.ro/magazin-online/istoric-comenzi 

Trebuie sa fii logat cu datele contului cu care ai făcut comanda 

6595.jpg

dominteE
Începător

Pe 10.12 şi 11.12 am vorbit pe chat şi am fost asigurat că cererea de anulare e dată spre procesare (portarea era programata pe 12). Am insistat să fiu anunţat pe telefon sau pe email când se rezolvă. Pe 12.12.2025, la ora 9 (că de la 9 poţi discuta pe chat cu un operator uman) am întrebat din nou ce s-a întâmplat cu cererea de anulare a portării. Surpriză! Portarea s-a făcut! Dar  - 'Am discutat cu un superior şi acum trimitem cererea către colegi. Colegii vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă ajuta.' 

Nu m-a contactat nimeni şi la 9,30 numărul era deja portat. Îl aburim pe **beep** până punem mâna pe el. Cel puţin pe chat au dat impresia că se străduiesc; prin telefon am avut senzaţia că vorbesc cu pereţii. Când am trimis cererea de anulare pe email nu am văzut un termen în care să primesc răspuns, iar dacă mergi într-un magazin fizic nu poţi anula cererea pentru că ai făcut-o online?!! Sunt curios dacă e valabilă politica asta şi când trebuie să plăteşti!