anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cu cât cresc valorile de reincarcare prepay în funcție de valoarea abonamentului?

Mădălin
Cunoscător certificat
De multe ori am întrebat dar fără sa primesc răspuns. Încarc foarte mulți din prietenii mei din Germania cu opțiunea de 12 euro care oferă internet în roaming.
Am un abonament de 11 euro și pot reîncărca cel mult 15 cartele.
Am vorbit cu cineva de la Orange și nu a putut sa îmi dea informațiile necesare.
Întreb : dacă as creste valoarea abonamentului as putea face reincarcari mai multe? Care ar fi valoarea optimă sa am credit pentru fiecare?
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Lunar, poti sa faci reincarcari PrePay de pe abonamentul tau, de pana la o anumita valoare maxima. Aceasta, exprimata in euro si aferenta fiecarui abonat, este calculata in functie de totalul facturilor pe care le-a achitat in ultimele 12 luni.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Conform informatiei din link, ar trebui sa-ti poata fi oferita aceasta informatie la numarul 300.. Din punctul meu de vedere e singurul care iti poate da informatia.. Cred ca e greu sa gasesti pe cineva care sa incarce atat de multe cartele si sa aiba o situatie asemanatoare cu a ta.. Teoretic, asa pare, din moment ce spune ca depinde de valoarea facturilor din ultimele 12 luni, dar, daca nu ti-au putut da un raspuns si nu pot sa ti-l dea, desi, ar trebui sa poata, numai verificand poti afla.. sau ce depasesti, adica peste 15, nu mai incarci pe factura. Ar trebui sa existe si aceasta informatie pe pagina.. Adica sa poti verifica si singur, unde te incadrezi, sa existe niste valori / procente, din care sa-ti dai seama.. Poți face o reîncărcare PrePay de pe un abonament Orange dacă: ► au trecut 3 luni de la activarea abonamentului tău ► nu s-a atins valoarea maximă lunară în limita căreia poți face o reîncărcare PrePay. Aceasta depinde de valoarea facturilor pe care le-ai achitat în ultimele 12 luni. Pentru a afla numărul maxim de reîncărcări pe care îl poți face lunar poţi apela Serviciul Clienți, la numărul 300. https://www.orange.ro/help/cum-reincarc-o-cartela-prepay-de-pe-abonament-cu-plata-pe-factura-42

FLo1
#StarMember
Nu stiu cat te lamureste link-ul: https://www.orange.ro/prepay/reincarcare/reincarcare-automata/index.html Nu cred ca merita crescuta valoarea abonamentului doar pentru grija unor incarcari prepay. Motiv: Ce platesti intr-o parte nu vei recupera pe de cealalta parte. Dar mai simplu poti incarca cu plata directa de pe card, nu inclusa in abonament. Astfel poti face incarcari ... fara numar.

teacher_
#StarMember
Valoarea maximă lunară în limita căreia poţi face o reîncărcare PrePay depinde de valoarea facturilor pe care le-ai achitat în ultimele 12 luni. Pentru a afla numărul maxim de reîncărcări pe care îl poți face lunar poţi apela Serviciul Clienți, la numărul 300. https://www.orange.ro/help/cum-reincarc-o-cartela-prepay-de-pe-abonament-cu-plata-pe-factura-42

TheSpecialist
Maestru
Numărul de cartele PrePay pe care le poți încarca precum și valoarea reîncărcării depind de abonamentul pe care îl ai dar și de vechimea în rețea. Cu cât ești mai "bătrân" cu atât poți încarca mai mult. Eu îți recomand, decât sa îți mărești valoarea abonamentului tău, sa mai faci încă unul. Din punctul de vedere menționat de tine vei fi mult mai avantajat, poate nu chiar în primele luni, dar ulterior, da. În plus vei primi un bonus colosal la internet, ca să nu mai vorbim de punctele ThankYou. Eu am de prin facultate 4 abonamente pe numele meu și într-o vreme incarcam la greu PrePay-uri prin cămin, mai ales și nu îmi aduc aminte sa fi atins vreo limita.

Razvan
#StarMember
Din ce știu, valoarea reîncarcată prepay de pe abonament este de aproximativ 200 euro, cred că nu permite platforma mai mult, până la urmă este vorba de siguranță, de a putea achita contravaloarea reîncărcărilor lunare, ca să nu ți se închidă abonamentul.

Mădălin
Cunoscător certificat
Eu speram ca, mărind valoarea abonamentului de la 25 la 45, sa pot încarca de 400 spre exemplu

Salut! Lunar, poti sa faci reincarcari PrePay de pe abonamentul tau, de pana la o anumita valoare maxima. Aceasta, exprimata in euro si aferenta fiecarui abonat, este calculata in functie de totalul facturilor pe care le-a achitat in ultimele 12 luni.