anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Convorbire intrerupta telefon pe speaker

Roxy_3
Explorator entuziast
Mi se întâmpla des sa vorbesc la telefon pe speaker și deodată se închide telefonul. Testat si verificat si de cealaltă persoana la fel îl tine pe speaker. Ieri mi sa întâmplat cu 3 persoane diferite. De ce se închide convorbirea? Trebuie tras la răspundere cei de la orange. Plătesc degeaba abonamentul, când îmi este lumea mai Draga atunci hop vorbesc singura. L-am resetat, l-am închis acelasi lucru pățesc. Multumesc !
11 Răspunsuri 11

delfinas
#StarMember
Poate telefonul e de vina.

teacher_
#StarMember
Salut! Ai verificat setările telefonului? Care a fost durata convorbirilor?

Viocat
Senior certificat
Salut Roxy_3. Se inchide convorbirea sau telefonul? Cum crezi ca reusesc cei de la Orange sa iti afecteze comunicatia? De ce ar face-o? Da-ne ma multe detalii, ca sa putem sa te ajutam.

Jay
Campion certificat
Eu folosesc in mod constant telefonul pe speaker si nu s-a intrerupt niciodata.. o convorbire recenta a fost de o ora si 35 de minute, limita curierului era de 100 minute si urma sa se intrerupa conform mesajului vocal.. 95 de minute i-a luat unui consultant sa-mi raspunda.. Poate fi o limita setata, inainte limita era de o ora, pentru un plus de siguranta, nu stiu intre timp daca s-a schimbat ceva, sau o problema a telefonului.. incearca un alt telefon, daca ai posibilitatea asta.. poate mai ai prin casa un telefon vechi sau poti imprumuta unul pentru un test.. eu inca mai am prin casa telefoane vechi.. LE: Am gasit un topic in comunitate despre o situatie asemanatoare, nu stiu daca te incadrezi.. persoanele sunate erau din reteaua Telekom.. https://comunitate.orange.ro/questions/2704860-convorbirea-intrerupta-1-ora

Roxy_3
Explorator entuziast
Se Închide convorbirea , nu telefonul cu totul . Este o problema care am observat-o săptămâna aceasta. Inițial am crezut ca rămân fără semnal , dar de fapt semnalul e full. Pai uneori Conversația tine 2 minute, alteori 7 minute, odată am vb și 56 minute și nu sa întâmplat nimic. Despre ce vb?

Jay
Campion certificat
Daca se intrerupe random, la un timp atat de scurt, ma indoiesc ca este vina operatorului.. nu sta cineva sa intrerupa conversatii de cateva minute.. Nu mi s-a intamplat niciodata si am 4 abonamente..

Viocat
Senior certificat
Unii mai hatri ti-ar spune ca se termina banda la inregistrari:). Ai observat daca se incinge telefonul in perioada respectiva? De cand folosești respectivul terminal?

delfinas
#StarMember
Si eu folosesc mult convorbirile pe speaker si s-au mai intrerupt doar daca am apasat aiurea sau persoana cu care vorbeam ajunsese intr-o zona fara semnal. Daca ti se intampla des, de la o vreme, ar fi bine sa-ti verifici telefonul intr-un service.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Daca n-a facut asa dintotdeauna, se poate sa fie si o problema de retea (ori la tine, ori la persoana cu care vorbesti). Cu toate astea, ma indoiesc ca are vreo legatura cu faptul ca telefonul e pe speaker. Suna la 300 sa-ti deschida un ticket. Va trebui sa le dai cateva exemple de astfel de apeluri (call drops), ca sa poata sa-si faca o idee ce s-a intamplat concret in momentul ala, si daca tine sau nu de retea. Parerea mea e ca da, se poate sa tina de retea. Si daca semnalul e deficitar intr-o zona sau in cealalta, se prea poate sa fie motivul pentru care se inchide. Ai observat cumva si intreruperi pe parcursul convorbirii? De exemplu, cuvinte care nu se aud complet? Se aud doar franturi, ici si colo? Daca daca, cu atat mai mult e o problema de semnal. Dar din nou, poate sa fie la oricare dintre "capete". Si tine de mai multi factori. Folosesti functia de Apel WiFi? Ai WiFi ca lumea in casa? Daca da, si zici ca ai semnal ca lumea pe reteaua Orange, incearca eventual sa inchizi WiFi-ul si vezi daca observi vreo imbunatatire.
Client Orange

Dany_87
Junior entuziast
Hello !!! Poate fi si problema telefonului .... Eu am pățit așa cu un telefon.... inchidea convorbirea , suna la alt număr decât cel pe care apăsam (si nu ... nu numere vecine , ca sa ziccă din greșeală apăsam un pic mai jos sau mai sus) ... etc... Dar ...ar putea fi uneori și de la rețea / semnal .... am pățit (cu alt telefon perfect funcțional) că sunam (testam) pe un alt telefon aflat lângă mine ....primul suna in difuzor ...(cum că apelez nr. respectiv) iar pe celălalt (lângă mine , cu semnal full , functional) nu apărea nimic... Nu pot merge toate perfect întotdeauna ... Toți mai gresim....

Roxy_3
Explorator entuziast
Încă nu am rezolvat problema. In continuare am probleme. Nu am activ apelul wifi, m-am uitat și in setări. Cred ce cel mai probabil ma duc cu el la un service. Multumesc tuturor