anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum reziliez un abonament Orange?

Ascary
Campion certificat
Ipotetic vorbind că mi-aș dori sa reziliez un abonament Orange, cum as putea face acest lucru, cat ar dura și cat m-ar costa?
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Pentru a închide un abonament Orange este necesar să trimiți o cerere, cu 30 de zile înainte de data la care se dorește închiderea efectivă. Abonamentul tău se va închide după expirarea celor 30 de zile, la prima dată de facturare. Daca perioada contractuală s-a incheiat, rezilierea este gratuită. In cazul in care perioada contractuală nu s-a incheiat, va trebui ca înainte de data inchiderii să achiti: - în avans, valorea abonamentului (fără TVA) înmulţită cu numărul de luni rămase până la expirarea contractului; - eventualele facturi neachitate şi penalităţi de întârziere la plată (0,5% din valoarea facturilor neachitate/zi întarziere).

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Miha_Z
#StarMember
Pentru a închide un abonament Orange este necesar să trimiți o cerere, cu 30 de zile înainte de data la care se dorește închiderea efectivă. Abonamentul tău se va închide după expirarea celor 30 de zile, la prima dată de facturare. Daca perioada contractuală s-a incheiat, rezilierea este gratuită. In cazul in care perioada contractuală nu s-a incheiat, va trebui ca înainte de data inchiderii să achiti: - în avans, valorea abonamentului (fără TVA) înmulţită cu numărul de luni rămase până la expirarea contractului; - eventualele facturi neachitate şi penalităţi de întârziere la plată (0,5% din valoarea facturilor neachitate/zi întarziere).

Eu am venit de la digi prin portare pe un contract de 24 de luni pe care l-am achitat integral. Am 24 de facturi plătite fără nici o întârziere sau penalitate. Sunt hărţuit cu mesaje de reinoire şi, pt că vreau să mă portez înapoi după ce am achitat toate cele 24 de luni ale convenţiei am fost sunat şi informat că dacă părăsesc contractul, chiar achitat fiind integral, fie şi cu o zi mai devreme voi fi penalizat cu o taxă de reziliere inaite de termen în cuantum de 168 de euro.

Nu esti hartuit, peste tot este la fel. 

cand m-am portat de la digi la orange nu am avut nici o problema.

Vio73
#StarMember
Se face o cerere cu 30 de zile înainte de a se cere închiderea. Dar trebuie atenție maximă, pentru că dacă nu a expirat perioada contractuală, ai de plătit costuri suplimentare.

Tina
Cunoscător certificat
Poți sa suni la relații cu clienții. Este ceea mai simpla cale. Singura “problema” este ca s-ar putea sa te răzgândești. Cu siguranța îți vor face o oferta de nerefuzat.

Vio73
#StarMember
Dacă vrei să reziliezi, dar și să obții o ofertă mai bună, tot trebuie cerere de reziliere cu 30 de zile înainte.