anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Condițiile în care pot face abonament orange cu restante la alta firma de telefonie

Alecs56
Începător
Buna ziua, as dori sa fac un abonament orange. In urma cu cativa ani am avut o neînțelegere cu firma telekom si am refuzat achitarea facturilor la ei. Intrebarea mea este mai pot face abonament orange daca am restanțe la telekom?
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Ți se va cere să plătești o sumă în avans a abonamentului lunar, pe o perioadă cuprinsă între 3 și 6 luni, funcție de valoarea subvenției la telefon. Din acest avans, automat, ți se vor scădea facturile care vor urma.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

Ciucuras
Cunoscător certificat
Teoretic, poti sa iti faci abonament desi ai restanta la alta telefonie. Este posibil sa existe vreun acord intre cele doua companii dar nu cred ca te pot refuza sa nu iti inchei abonament. In cazul in care nu vei plati abonamentul orange ti se deconecteaza abonamentul pana vei achita factura.

Jay
Campion certificat
Exista o baza de date si pentru cei care au datorii la alte firme din domeniu, nu stiu daca vei fi refuzat, dar, e posibil sa ti se ceara mai multe documente decat unui client fara probleme, poate si ceva in avans.. Numai mergand intr-un shop poti afla si politica Orange in aceasta privinta.. Inteleg ca datoria la Telekom este si la acest moment neachitata.. Cum de n-au facut demersuri sa-si recupereze banii? Intreb ca poate nu ai gresit doar tu..

FLo1
#StarMember
@Jay: uneori demersurile sunt mai costisitoare decat creantele. Mai bine politist bun decat securist rau.

Miha_Z
#StarMember
Eu cred ca au facut demersurile, dar clientul are ultimul cuvant. Daca nu vrea sa le plateasca ramane cu acea datorie si va fi trecut in Preventel. Cred ca vei putea face abonament, dar ca o masura de precautie iti vor cere un depozit.

FLo1
#StarMember
@Miha Z: tocmai, acele demersuri, actiuni de recuperare creante, pentru sume infime nu merita, mai ales cand clientul este unul... pierdut forever.

Jay
Campion certificat
@Flo, asa e, sau cum se mai spune, uneori e mai mare daraua decât ocaua.. in același timp, cred ca depinde și de firma, sau de cel care hotărăște cum sa se procedeze cu aceste situații.. pentru ca au fost cazuri când n-a contat suma si s-au făcut demersuri sau au fost date mai departe unor firme specializate pe asa ceva.. Ma gândesc ca nu le pot nici lasa asa.. Ca argument, daca 1 milion de oameni datorează 1€, pentru fiecare dintre ei 1€ e nimic, dar pentru firma care are de încasat inseamna 1 milion de euro..

Vio73
#StarMember
Și eu cred că îți vor cere o garanție înainte! Acum depinde și de suma pe care o datorai și de perioada care a trecut de atunci. Oricum, dacă ți de cer garanții mari, ai posibilitatea folosirii prepay-ului! Succes!

FLo1
#StarMember
@Jay: da,asa cum zici daca problema ar fi rezolvata cu un dosar. Dar cand trebuie 1 milion de dosare, de judecati, de sentinte de executare silita.... nu mai e chiar asa....

FaraUnID
Campion certificat
Cel mai probabil se va cere depunerea unei garantii (care va fi returnata la finalul contractului, daca nu exista incidente), totul depinde de cuantumul restantei catre Telekom. Abonamentele de tip SIM Only au perioada minima contractuala de 30 zile, daca nu se negocieaza pentru o oferta personalizata, motiv pentru care nu vad de ce nu se poate contracta un astfel de abonament.

Razvan
#StarMember
Ți se va cere să plătești o sumă în avans a abonamentului lunar, pe o perioadă cuprinsă între 3 și 6 luni, funcție de valoarea subvenției la telefon. Din acest avans, automat, ți se vor scădea facturile care vor urma.

Ascary
Campion certificat
Salut Alecs si bine ai venit pe comunitate. Iti poti face un abonament linistit la Orange,vor fi fericiti chiar sa te aiba de client. Mincinosii aia de la Telekom isi pierd rand pe rand abonatii. Daca nu ai mai avut bani sa iti plătești restanța asta e,nu saraceste Telekomul din cauza asta. Totusi sa ai in vedere ca la achizitia unui telefon cu abonament sau in rate,Orange este posibil sa te verifice si atunci iti vor cere o oarecare garantie,dar nu e sigur ca o vor face. Atata timp cat nu ai adus nici un prejudiciu lui Orange e totul in regula iar in ceea ce priveste Telekomul, își merită soarta.