Buna. Azi am intrat pe olx pentru a_mi cumpara un telefon huawei nova 5t, cand am intrat pe pagina olx, acolo, a aparut o oferta de la orange printre care si telefonul meu la abonament me30 (30 euro) cu un avans de 89 euro pentru telefon in rate. Find o oferta avantajoasa am intrat pe siteul orange, toate bune, pana am ajuns la stadiu"cumpara" acolo apare o eroare si imi spunea ca pentru a alege un numar de telefon trebuie sa ma loghez, m_am logat la care SURPRIZE SURPRIZE... AVANSUL LA TELEFONUL MEU A CRESCUT LA 219 EURO, PLUS 30 EURO ABONAMENTUL... IN TOTAL 249 EURO PLATITi ACUM. Acum intrebarea este: care este adevaratul pret? Si sa nu imi spune_ti ca depinde! fiecare om in parte are oferte diferite, nu! Nu in cazul acesta cand pe pagina principala a olx_ ului apare oferta atragatoare cu preturi mici, acolo nu spune ca s-ar putea sa fie mai mult de 437 de lei. Acolo scrie fix 437 de lei. Va atasez pozele, pentru ca nu mi se pare correct sa induceti voit omul in eroare... Va rog sa explication lucru acesta este sau nu este talharie? Primele 2 poze sunt de pe siteul olx, a treia poza este de pe siteul orange pana la pasul "inregistreaza-te pentru a putea alege un numar de telefon" iar ultima BOMBA este adevaratul pret.... Astepti raspuns sper sa primesc unul daca nu o sa ma adresez cu pozele la altcineva....