la 30-07-2024 05:04 PM - editat ultima oară la 01-08-2024 11:19 AM de DanielaH
Am observat ca se pot cumpăra telefoane în rate și pe 36 luni, pe site scrie ca trebuie sa ai 36 luni vechime pt asta dar nu scrie nicăieri dar trebuie dacă trebuie sa ai vechime 36 luni la abonamentul de mobil ori la servicile fixe.
La abonamentul de voce de exemplu am 6 luni vechime dar la serviciile fixe am 4 ani vechime.
Ps: am verificat tot site-ul Orange și nu scrie nicăieri dacă cele 36 luni vechime trebuie sa fie la abonamentul de voce ori la serviciile fixe, deci va rog fără citate de pe site 😂
la 30-07-2024 08:47 PM - editat ultima oară la 02-08-2024 09:54 AM de DanielaH
Pentru a esalona in rate pe factura orange pe o perioada de 36 de luni trebuie sa fii client de minim 36 de luni, indiferent de serviciile pe care le ai. Poti lua un telefon in rate prin activare abonament de voce pe 24 de luni sau prin fidelizarea unui numar existent.
LE: In acest moment clientii ex-OROC nu au posibilitatea sa esaloneze in rate >24 luni.
30-07-2024 05:09 PM - editat 30-07-2024 06:23 PM
De ce ai șters contul GreenArrow?😞
Sper că din greșeală.
Bănuiesc că se referea la 36 luni vechime abonament mobil.
Poate un Orange assistant ne poate confirma acest lucru.
la 30-07-2024 07:01 PM
Eu nu am vazut ca se pot cumpara telefoane pe 36 de rate, dar te cred pe cuvant. Cel mai simplu mod de a afla daca esti eligibil pt achizitia in rate, e sa faci o simulare de achizitie in magazinul online.
Aici scrie "Dacă ai un abonament de voce mobilă de la Orange, trebuie sa indeplinesti cumulativ urmatoarele condiții...", deci eu deduc ca e o conditie, pt a cumpara un telefon in rate, ca trebuie sa ai o vechime de minim 18 luni ca abonat de voce, nu de servicii fixe.
la 30-07-2024 07:49 PM
Eu nu-mi amintesc sa fi vazut chestia asta, decât în ideea ca platesti cu un card al unei banci partenere, care-ti permite 36 de rate.. asta nu înseamnă că n-ar putea sa scrie pe undeva, insa ar fi fost bună o captură.. sau un link..
P.S. Pai și dacă nu scrie nicăieri pe site, cum ar putea sa citeze cineva?.. 😁
30-07-2024 07:56 PM - editat 30-07-2024 08:27 PM
Atât am găsit la o prima căutare.
https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate-pe-factura/#telefoane.
Din exprimare nu înțeleg nimic.
Serviciul Buy-Back si ratele pe 36 luni nu sunt disponibile pentru clienții Orange Romania S.A. (Orange Romania Communications S.A.).🤣🤣🤣
Oferta gen Oro și Oroc sunt inca entități diferite.
Cred că era client oroc daca a închis contul.🙂
Sper că este o gresala de exprimare și nu o diferențiere după unificarea.
la 30-07-2024 08:28 PM
Asta am făcut și eu dupa ce am răspuns, am cautat si am incercat o simulare in magazinul online. si da, exista si varianta de 36 de rate, doar ca noi nu suntem atenți.. cel mai probabil am vazut când am făcut achiziția de luna asta, dar având un pret final bun, zic eu, nu am dat atenție variantei cu 36 de rate..
Din exprimare inteleg ca oferta nu este pentru OROC, insa, totuși nu mai exista OROC, asa ca nu știu ce sa zic.. ar trebui sa încerce o simulare cineva care a fost preluat de la Telekom, sa ne dam seama dacă asa este sau trebuia modificata fraza..
Și spune ca trebuie sa fii în afara perioadei minime contractuale și sa prelungești pentru 24 de luni.. fiind client voce de 6 luni, eu înțeleg ca nu se incadra.
Cam asta mi-a ieșit mie la o simulare pe unul dintre numere.. insa, abia am luat un telefon destul de scump în rate și nemaiavând niciun fel de voucher sau puncte, este suma mare pentru avans, daaar.. am 36 de rate.. 😁
Dacă alegeam un telefon ieftin, probabil ca nu as fi avut avans..
la 30-07-2024 08:32 PM
Ești în afara perioadei contractuale minime și ai cel puțin 36 luni de abonament?
Sper sa fie o eroare de exprimare pentru a nu exista discriminari.
Normal daca e o eroare textul ar trebui corectat.
la 30-07-2024 08:41 PM
E bucătăria Orange, daca dau în 36 de rate fără niciun fel de dobânda, ei stabilesc în ce condiții.. pana la urma Orange furnizează servicii, nu este banca. Noi putem cere..
Insa, posibil sa existe carduri care iti pot oferi 36 de rate fără dobânda. Nu le știu care sunt, dar presupun ca exista și se pot obtine, de asemenea, în condițiile stabilite de cei care le oferă..
30-07-2024 08:43 PM - editat 30-07-2024 08:46 PM
Orange a anunțat unificarea oro/oroc.
Astfel de diferențieri nu ar trebui sa mai existe.
Clienții oroc trebuie să renunțe la contracte și să semneze altele noi in aceste condiții (a mai existat un topic cu aceasta tema).
Acum înțeleg de ce.
la 30-07-2024 08:53 PM
36 de luni li se cer tuturor, în cazul asta, unii nu au 36 pentru ca au fost preluați recent.. poate se mai lucrează la asta, sa conteze ca desi n-au 36 la Orange, aveau înainte de preluare.. insa asta este pentru ei de analizat..
la 30-07-2024 09:01 PM
Da, înțeleg punctul tau de vedere și are logica.
Însă acești clienți au vechime in rețeaua veche si chiar daca au fost preluați recent nu merita un astfel de tratament.
Eu sper că este o eroare de exprimare.
30-07-2024 09:11 PM - editat 30-07-2024 09:12 PM
Nu cred ca este o greșeală de exprimare, este politica de moment. Poate vor face modificări, poate au in vedere situația legata de vechimea celor care au mai mult de 36 de luni cumulat, insa fiind vorba de o companie mare totuși, probabil ca trebuie sa urmeze niste pasi pana ajung sa facă modificări.
la 30-07-2024 08:34 PM
Eu nu am putut face simularea, pt că am un sigur număr și pe ăla am achiziționat acum câteva luni un telefon. Pentru cineva care nu are restricția mea, poate face ușor o simulare și afla clar dacă e eligibil sau nu pt rate. Doar că inițiatorul și-a luat jucăriile și a plecat.
la 30-07-2024 08:09 PM
Se pot achiziționa telefoane din magazinul online în 36 de rate.
la 30-07-2024 08:47 PM - editat ultima oară la 02-08-2024 09:54 AM de DanielaH
Pentru a esalona in rate pe factura orange pe o perioada de 36 de luni trebuie sa fii client de minim 36 de luni, indiferent de serviciile pe care le ai. Poti lua un telefon in rate prin activare abonament de voce pe 24 de luni sau prin fidelizarea unui numar existent.
LE: In acest moment clientii ex-OROC nu au posibilitatea sa esaloneze in rate >24 luni.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor