@bogdy22, comunitatea nu te poate ajuta cu oferte de prelungire si reduceri, decat cu informatiile care sunt si pe site-ul Orange, adica ofertele standard.. nu a fost gandita pentru situatii care cer furnizarea de date personale, in vederea verificarii contului, sau, istoricului de client.. lucruri necesare pentru ce vrei tu..
Pentru oferte de fidelizare, trebuie sa vorbesti tot cu un reprezentant Orange.. sau, daca ai timp, sau ti-e un Orange Shop in drum, poti incerca sa vezi si asa ofertele pe care le au, chiar sa si testezi un model de telefon.. Au fost clienti care nu s-au inteles cu modele pe care nu le-au mai avut anterior si au vrut sa faca retur..
Recomandarile le face fiecare in functie de preferintele proprii.. eu de exemplu, de ani buni folosesc telefoane Samsung.. mi se par intuitive si, cu exceptia faptului ca a trebuit sa schimb procesorul celui mai recent telefon (drept urmare, pentru urmatorul voi cauta un model cu procesor snapdragon) si ca seria J e cam jalnica, nu am ce sa le reprosez.. dar, ieftin si bun, cam greu..