anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce telefon imi recomandati la prelungire abonament?

Neaplicabil
Buna, as dori sa prelungesc un număr de telefon și vreau sa imi iau si un telefon. eu as dori din gama samsung și modelul A 32, dv ce recomandări imi dati si ce telefon as putea sa imi iau cat mai bun și cu reducere cat mai multa?
5 Răspunsuri 5

Jay
Campion certificat
@bogdy22, comunitatea nu te poate ajuta cu oferte de prelungire si reduceri, decat cu informatiile care sunt si pe site-ul Orange, adica ofertele standard.. nu a fost gandita pentru situatii care cer furnizarea de date personale, in vederea verificarii contului, sau, istoricului de client.. lucruri necesare pentru ce vrei tu.. Pentru oferte de fidelizare, trebuie sa vorbesti tot cu un reprezentant Orange.. sau, daca ai timp, sau ti-e un Orange Shop in drum, poti incerca sa vezi si asa ofertele pe care le au, chiar sa si testezi un model de telefon.. Au fost clienti care nu s-au inteles cu modele pe care nu le-au mai avut anterior si au vrut sa faca retur.. Recomandarile le face fiecare in functie de preferintele proprii.. eu de exemplu, de ani buni folosesc telefoane Samsung.. mi se par intuitive si, cu exceptia faptului ca a trebuit sa schimb procesorul celui mai recent telefon (drept urmare, pentru urmatorul voi cauta un model cu procesor snapdragon) si ca seria J e cam jalnica, nu am ce sa le reprosez.. dar, ieftin si bun, cam greu..

Vio73
#StarMember
Salutare! Acum depinde de ce așteptări ai tu de la un telefon și la ce prețuri îți permiți să oferi! Da, am achiziționat acest telefon de curând și poate fi o variantă bună în raportul calitate -preț, dacă îți dorești neapărat Samsung! Este poate cel mai ieftin telefon de la Samsung, care are 5g. După cum știi însă, ieftin și bun nu există. Dar ținând cont de faptul că satisface in mare parte cerințele unui utilizator cu pretenții medii, este destul de bun! Vedem în timp ce se va întâmpla cu el, pentru că este un model relativ nou, apărut anul acesta. Mai multe detalii și specificații tehnice ai aici: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a32_5g-10648.php Baftă multă!

mihai_13
Maestru
In functie de cati bani iti poti permite sa dai rata+avans iti recomand sa-ti cumperi varfuri de gama de la samsung sau sony - daca ai sa cumperi telefoane ieftine nu ai sa fii satisfacut per total performanta durabilitate .

FaraUnID
Campion certificat
Daca te-ai hotarat deja la un telefon, in speta un Samsung A32, ce alte recomandari mai vrei? Samsung A32 modelul 4G este un telefon de cca 1000 lei in standard, pe cand modelul 5G costa putin peste. In aceiasi bani sunt cateva alternative interesante de la Xiaomi, Motorola, Oppo. Daca vrei un telefon pentru poze, Xiaomi este alegerea. Daca vrei un Android curat fara prea multe balarii prin el, Motorola este solutia.

Razvan
#StarMember
Cu Samsung A42, experiența pe parte de baterie nu va fi prea plăcută, în sensul că durata medie la o utilizare intensă nu va depăși 24 de ore, uneori și mai puțin. Apoi la câte un update lunar, funcțiile telefonului vor începe să meargă din ce în ce mai greu, ca să cumperi alt model. O alternativa la Samsung A32 poate fi acest model motorala cu 5G https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/motorola-moto-g-5g-plus-dual-sim-128gb-blue, Xiaomi fără 5G https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/xiaomi-redmi-note-9-pro-128gb-dual-sim-interstellar-grey sau de la Sony, un pic mai scump dar la altă calitate Sony 10 II sau Sony 10 III cu 5G. Recomandarea mea este sa mai aștepți data de 1 iulie, că poate va fi lansat și anul acesta programul hot summer și mai beneficiezi de o reducere online la telefoane funcție de gradele din termometru de afară. Succes!