la 11-01-2026 10:59 PM - editat ultima oară la 12-01-2026 02:43 AM de delfinas
Bună,
Ce mi se poate întampla dacă renunț la jumătatea contractului la serviciile orange? Că văd că pt abonament nou acum se plătește jumătate din cât plătesc eu..in plus nici la serviciile de internet nu mai am aceasi viteza ...
la 12-01-2026 02:50 AM
Buna!
Noi nu-ti putem spune exact suma, ci doar cineva de la Orange. Pot sa-ti spun ca ti pot cere toate reducerile pe care le-ai primit cand ai facut contractul, plus contravaloarea lunilor ramase. Mi-e ca nu o sa merite sa renunti.
la 12-01-2026 05:35 AM
Salutare!
Dacă vrei să reziliezi și ai un motiv bine întemeiat, că nu îți funcționează un anumit serviciu în parametri, din vina operatorului, dar cu dovezi concrete, poți rezilia. Dacă vrei așa, că ai văzut prețuri mai mici acum, nu știu dacă va merita. Eu văd asta de peste 25 de ani și nu am cerut rezilierea. La abonare, întotdeauna vor fi oferte mai bune!
Te sfătuiesc să aștepți încheierea celor 24 de luni sau cât ai contract și vezi atunci ce faci, pentru că e destul de costisitor să renunți acum, iar una peste alta, vei ieși mai scump. Dar sigur, dacă dorești neapărat acest lucru, poți depune o cerere din aplicația My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi scrii transfer operator sau dacă îți apare ,,reziliere" , alegi varianta respectivă și numărul pentru care vrei să faci treaba asta.
Bineînțeles că te va contacta cineva și îți va comunica ce ai de plată și vei vedea atunci dacă merită sau nu.
Baftă!
12-01-2026 10:04 AM - editat 12-01-2026 10:35 AM
Salutare!
Nu îți recomand să faci acest lucru, mai ales dacă ai beneficiat de o reducere de 50%. În acest caz, ar însemna să plătești întreaga perioadă contractuală fără a mai beneficia de serviciile respective.
Ne poți spune despre ce abonamente este vorba? Ai avut reduceri? Ce ofertă mai bună ai găsit?
Pentru rezilierea contractului trebuie să depui o cerere către serviciul de relații cu clienții. Aceștia vor înregistra solicitarea și o vor transmite către departamentul competent. În maximum 7 zile lucrătoare vei fi contactat de un operator, care îți va oferi detalii despre reziliere, inclusiv despre eventualele penalități.
Dacă te hotărăști să faci cererea, solicită un număr de sesizare și precizează clar că dorești să afli suma exactă de plată în cazul rezilierii, menționând că ești încă indecis.
Cum poți face o cerere de reziliere?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor