anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce oferte de abonament fara telefon ati mai primit in ultima perioada la retentie / fidelizare ?

Salutare, tuturor!
Ce oferte de retentie/fidelizare (doar cu abonament, fara telefon) ati mai primit in ultima perioada? Tinand cont ca noua grila cu oferte, de pe site, s-a schimbat.
15 Răspunsuri 15

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu am obținut eu, dar am văzut pe Forumul Softpedia că s-a obținut Fun 8 cu 50 GB, 400 minute internaționale, nelimitat național și roaming + 4luni 50% reducere ab., iar in alte cazuri, 8 luni. Sigur, cred că se poate doar în ultimele 3 luni contractuale. Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/607200-ce-se-ofera-la-retenie/page__st__17046 Nu știu ce să zic, dar cred că este binișor dacă se poate obține!

@vio73 Nimic nou. Abonamentul asta era si inainte,dar se numea Me Start 8.

Razvan
#StarMember
Se mai oferă 20-30% reducere la abonamentele de tip Smart.

FLo1
#StarMember
Eu anul trecut am primit oferta de nerefuzat de a trece pe prepay si deocamdata e chiar mai bine. Cu o cheltuiala anuala de 15-20 euro anual, am tot ce vreau 365 de zile pe an, chiar si roaming vreo 10 zile anual. Ofertele actuale sunt doar bataie de joc, de parca bugetul unei familii creste proportional cu resursele pe care ti le aloca Orange.

FaraUnID
Campion certificat
@coautomobilero In urma cu urma cu cca 8 luni chiar tu ai deschis topicul acesta https://comunitate.orange.ro/questions/2187448-oferte-retentie-fidelizare-primit-perioada-sarbatorilor si unde ai avut 1 singur mesaj postat.

And04
Senior
Salutare! Asa cum a mentionat si @Vio73, exista unele abonamente, precum Fun 8 dar nu numai, la care primesti anumite beneficii in plus fata de cele existente in abonamentul obisnuit, plus o reducere la abonament pentru cateva luni. Eventual mai primesti vreun bonus pentru Orange TV Go... Pentru mai multe detalii legate de o eventuala oferta, te sfatuiesc sa suni la numarul 300 sau sa faci o cerere de oferta prin chat-bot Django direct din My Orange( dureaza intre 1 - 8 zile pana o sa te contacteze un consultant; pe mine m-a sunat chiar in a 8-a zi). Toate cele bune!

M1hai
Junior
N-am primit nimic, dupa o conversatie cu serviciul de relatii clienti mi s-a spus ca nu mi se poate oferi nimic mie, decat ofertele deja listate pe site. Am citat cuvintele domnisoarei respective. Luna viitoare imi inchid abonamentul si merg spre Yoxo pentru ca e mai rentabil

Vio73
#StarMember
Poți cere altă ofertă mai bună sau, așa cum ai spus, treci pe Yoxo. Din prima, de regulă, nu se obține maximul posibil de la serviciul Ofertări! Baftă!

Miha_Z
#StarMember
@M1hai primesti oferte mai bune daca te afli in ultimele 3 luni de perioada contractuala, sau abonamentul este deja expirat. In cazul abonamentului Yoxo tine cont si de fatul ca vei pierde vechimea in retea si punctele Thank You din cont. Citeste mai intai ce s-a discutat in Comunitate despre acel tip de abonament si erorile care apar si apoi ia o decizie.

bbg
Începător
@Flo1, Poti detalia oferta de nerefuzat de la Prepay? Multumesc!

FLo1
#StarMember
@bbg: 5€/330 zile, număr în rețeaua Orange, care îți aparține. Găsești oferte mai bune la alți furnizori de telefonie, însă la Orange e cea mai ok. AAAA, duci lipsa resurselor?? Pe acelea eu mi le produc singur, putând să sun și să trimit mesaje oricând, doar să am numărul valabil. Simplu. Trăiască VoIP. Dacă ceea ce am explicat nu ai înțeles... regret. Dar să știi că nu sunt povești, chiar este posibil. Succes.

bbg
Începător
@FLo1: Multumesc! Treaba cu 330 zile valabilitate si VoIP o cunosc, doar ca nu am gasit servicii de VoIP gratuite in Romania. Practic nu platesc furnizorul de telefonie, dar platesc furnizorul de VoIP. Puteti detalia cum produceti resursele?

FLo1
#StarMember
@bbg: Creditul se produce simplu: fie cu cash (dar care-i faza?) sau prin vizionare de scurte videos (promouri) si check-in zilnic. Important e rezultatul final: cu o conexiune la net vorbesti sau trimiti SMSuri fără perioadă activă la prepay, chiar în perioada de grație și mai ales cu numărul propriu vizibil, nu anonim.

bbg
Începător
@FLo1: Multumesc! Pe ce site vizionati filmele scurte si va conectati zilnic?