Oferta de ne refuzat am avut in trecut. Am deținut timp de 3 ani de zile un abonament de 10€ cu tot cu tva, ce oferea minute si sms nelimitate in retea si national , 500 de minute internationale pe mobil, si internet național nelimitat. Brusc mi sa modificat pachetul si am ramas cu doar 10GB, trafic de date. Raspunsul celor de la orange, a fost ca sa modificat portofoliul de abonamente. După ce am aruncat o privire pe site-ul orange.ro, surpriza , portofoliul de abonamente nu se modificase. Nici până azi nu am aflat de ce mi sa modificat acel pachet fara ca eu sa solicit acest lucru si fara sa fiu înștiințat. Cat despre intrebarea adresată de orange, cred ca este evident raspunsul. Un pachet asemănător cu cel care l-am deținut. Minute si sms naționale, cat si in roaming nelimitate, minute și sms internationale, cam 500 pentru a imi ajunge , internet național nelimitat. Si toate acestea la un cost total de maxim 10€, exact cum am avut la pachetul care mi sa retras subit fara explicatii.