Cand va lansa ofertele? Paaai....cand va avea si suport hardware pentru acele oferte. 😛 Momentan nu are. Auzisem ca probabil undeva pe anul viitor.
Eu unul nu ma grabesc. Sunt in continuare zone in Romania in care nu pot sa am o conversatie ca lumea cu cineva pentru ca semnalul e foarte prost. Deci....da. Eu nu ma grabesc.
Prefer sa am semnal 2G si sa pot sa fac un apel si sa ma inteleg cu celalalt, decat 5G si sa mi se inchida apelul.
Chestiile astea cu "OMG 5G" mi se par un pic copilaresti, sincer. Da, 5G-ul are anumite avantaje, nu zice nimeni. Dar telefonul e facut primordial sa vorbesti la el. Este un mijloc de comunicare. Si daca acea comunicare nu se poate realiza din lipsa de SEMNAL, telefonul devine brusc un aparat inutil. Il poti folosit doar pentru entertainment (jocuri de exemplu, asta presupunand ca nu sunt jocuri online, caz in care poti doar sa te uiti la el).
Atata timp cat inca sunt zone (locuite, nu vorbesc de zone in care traieste doar ursul) in care semnalul e foarte prost sau lipseste, parerea mea e ca n-are rost sa ne intrebam cand o sa vina ofertele 5G. 🙂