anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand va lansa Orange ofertele 5G?

bogapostu
Explorator
Avem 2 operatori cu oferte 5G lansate atat pe partea de terminale cat si pe abonamente, din cate se pare, de fapt, doar unul are servicii 5G active.
Pe cand si la Ornage ofertele?
1 Soluţie acceptată‚

iuiu88
Cunoscător
Sincer eu nu vad care ar fi graba pentru 5G, atat ca da bine si suna bine . As aprecia enorm sa fie acoperirea 3G si 4G stabila pentru toata lumea, inclusiv in mediul rural. Si apoi mi-as indrepta privirea si asteparile catre 5G. Oricum la partea de Internet si Semnal Romania sta super bine 😄

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Neaplicabil
Cand va lansa ofertele? Paaai....cand va avea si suport hardware pentru acele oferte. 😛 Momentan nu are. Auzisem ca probabil undeva pe anul viitor. Eu unul nu ma grabesc. Sunt in continuare zone in Romania in care nu pot sa am o conversatie ca lumea cu cineva pentru ca semnalul e foarte prost. Deci....da. Eu nu ma grabesc. Prefer sa am semnal 2G si sa pot sa fac un apel si sa ma inteleg cu celalalt, decat 5G si sa mi se inchida apelul. Chestiile astea cu "OMG 5G" mi se par un pic copilaresti, sincer. Da, 5G-ul are anumite avantaje, nu zice nimeni. Dar telefonul e facut primordial sa vorbesti la el. Este un mijloc de comunicare. Si daca acea comunicare nu se poate realiza din lipsa de SEMNAL, telefonul devine brusc un aparat inutil. Il poti folosit doar pentru entertainment (jocuri de exemplu, asta presupunand ca nu sunt jocuri online, caz in care poti doar sa te uiti la el). Atata timp cat inca sunt zone (locuite, nu vorbesc de zone in care traieste doar ursul) in care semnalul e foarte prost sau lipseste, parerea mea e ca n-are rost sa ne intrebam cand o sa vina ofertele 5G. 🙂

Tina
Cunoscător certificat
Hmmm... Vodafone și Telekom ar trebui sa rezolve mai întâi 2 G pe la sate. In comuna natală a socrului meu, încă te mai plimbi cu telefonul cu taste prin grădina ca sa prinzi semnal. Noroc ca am, eu, abonament la Orange. Așa ca la ce folos 5 G dacă unii nu au nici 2 G...

Neaplicabil
@Tina, Pokemon Go. Versiunea - "Semnalul Ratacitor". :)) Sau "in cautarea semnalului pierdut". Dar DA, asa e. Semnalul pe Voda e varza. Si nu doar in zonele rurale! In oras nu ai semnal, in casa!! E si motivul pentru care eu si toti cei cu care comunic in mod frecvent, au trecut (sau o sa treaca in curand) la Orange! Pentru ca, vorba cantecului: unde semnal nu e, nimic nu e.

Vio73
#StarMember
Sunt zone și zone. Dar da, Orange stă în general mai bine decât ceilalți. Vedem și ce se întâmplă după licitația 5g.