anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ATENTIE LA NEATENTIE

logic2player
Junior

Am prelungit un abonament cu achizitionare de telefon si modificare de abonament.

Consilierul m-a tot bombardat cu actul aditional pentru prelungire de contract uituid sa mentioneze si faptul ca cursul euo/lei din factura nu se mai calculeaza la cursul BNR din ziua facturarii. Am constatat aceasta intimplator dupa 1 an si jumatate. Desigur ca noua rata de schimb este mai mare. Este pacaleala prin omisiune, ceea ce ma determina sa fiu mult mai circumspect in relatia cu acest furnizor si la prima ocazie voi renunta la servicii. ATENTIE LA NEATENTIE !

5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember

Nu-i nici o noutate, se știe de acest lucru de câteva luni și, daca mai cauți în Comunitate, o să mai găsești discuții pe tema asta. Una din ele este:  https://comunitate.orange.ro/t5/factur%C4%83/curs-valutar-ing-factura/m-p/99417#M2940

Vio73
#StarMember

Salutare!

Fiecare furnizor are propria politică, iar noi o acceptăm sau nu. Orange folosește acest curs de schimb de mai multă vreme, lucru despre care am fost notificați atunci, ca și despre majorările cu câte  1 euro pe serviciu. 

Este destul de neplăcut, dar toate au luat-o razna, din păcate!

FLo1
#StarMember

@logic2player: ”Neatenția” menționată aici de tine era corectată de Orange printr-un simplu SMS prin care te înștiința cu 30 de zile înainte că din luna următoare cursul de referință al euro va fi modificat. Dacă nu erai de acord aveai libertatea să... pleci. Dar în nici un caz nu rămânea nemodificat datorită vigilenței tale. Așa cum îți menționau și colegii, a fost o acțiune care a vizat toți abonații, nu doar pe cineva anume. Singura libertate permisă era de acceptare sau.... renunțare la abonament.

Bravo Orange. Inca una de asta si ...portare !... chiar dupa 22 ani de vechime !

La ce furnizor se electricitate ești? Dacă ești la Enel, să ceri transferul, că și ăia folosesc cursul de schimb de la ING... 😉