la 02-06-2023 12:38 PM
Sunt apelata scurt (bip, fără sa am timp sa raspund) de pe numărul de telefon +40212255930. De 7 ori astăzi! Am sunat înapoi și mi-a răspuns un robot Orange care ma amețește intr-un meniu alambicat fără sa ajung sa vorbesc cu cineva. Oare sunteti normali? Am făcut cerere de reziliere a contractului pentru ca deși Orange a promis ca voi putea beneficia de TV în Grecia, nu a fost capabil sa activeze serviciile și comunicarea cu Serviciul Clienți este catastrofală. Azi încă o dovada.
02-06-2023 01:07 PM - editat 02-06-2023 01:11 PM
Salut,
Ai servicii Orange Romania sau Orange Romania Communications (fostul Telekom Fix)?
Intreb pentru ca, din cate pot vedea aici, numarul (deranjant, prin insistenta), pare sa apartina Telekom Fix (Romtelecom mai exact), mai nou Orange Romania Communications. Deci, in cel mai fericit caz, vorbim de un apel legitim din partea OROC. In cel mai rau caz, o incercare de frauda.
la 19-07-2024 02:53 PM
Exact la fel am patit si eu. Sunt sunat si pus in asteptare cu muzica. Am intrerupt, chiar daca astept un telefon din partea fostului Telekom pentru o reziliere de contract. Mi se pare o mizerie si un mod josnic de "rezolvare" a unei probleme...
la 26-07-2024 01:43 PM
Am stat in telefon cu muzica aia oribila vreo 15 min, pt ca stiam ca ma suna pt reziliere. Ok, înțeleg ca sunt ocupați, dar nu poti tine omul in telefon ca poate e la munca, are treaba, e la masa sau mai stiu eu...! Sună **beep** cand ai timp sa vorbești cu cel sunat
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor