anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Apeluri de la numere străine (+49 152 16963528)

Dinozo
Junior entuziast

salutare! Am primit azi un apel de pe acest nr.: +49 152 16963528! Zice ca este de Germania! Pana acuma se țineau de țepe de prin Africa, Nigeria, ceva de genul! Faza e ca sunau doar pe whatsapp! Acum au trecut pe telefon? Pe sim? 

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

Din cate am putut sa vad aici, pare sa fie un numar de scam, intr-adevar. Recomand blocarea lui, daca nu ai cunostinte in Germania sau nu astepti apeluri de acolo.

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Și pe mine m-au sunat și de prin Belgia, Spania, UK, etc.

Concluzia pe care am tras-o,  este că sunt țepari peste tot.

Deci mare, mare atenție!

Baftă !

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

Din cate am putut sa vad aici, pare sa fie un numar de scam, intr-adevar. Recomand blocarea lui, daca nu ai cunostinte in Germania sau nu astepti apeluri de acolo.

Client Orange

Pololică
#StarMember

Faza e ca "nigerienii" s-au mai deșteptat puțin. Recomand atenție la ce pot face acele numere. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

FLo1
#StarMember

Atât timp cât te apelează și ești în țară e ok. Apelurile taxabile sunt supuse unor aprobări prealabile, deci posibil să fi fost un "Freund" care a greșit destinatarul. Pe mine m-a căutat de câteva zile o girlfriend din California, și chiar dacă i-am răspuns a refuzat să <vorbește> cu mine. Am închis ulterior și fiecare și-a văzut de viață mai departe. 

1000005648.jpg

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Alexa09
Începător

Pe mine zilnic mă sună anumite nr …m-am săturat câte am blocat !

IMG_2326.jpeg

Salutare!

Ai putea incerca aplicația Orange Telefon ce permite blocarea apelurilor dintr-o anumită țară.