anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Unde trebuie să plătesc costul suplimentar?

Nicol2512
Începător

Bună ziua! Cine îmi poate spune, vă rog, unde trebuie să dau să plătesc costul suplimentar pe abonament? . Am 6E și 9.90 lei. Și nu s-au plătit odată cu factura. 

18 Răspunsuri 18

delfinas
#StarMember

Nicol, bun venit in Comunitate!!!

Sigur nu erau incluse acele costuri in factura? De la ce provin acele sume?

Nu a-u fost în factură. Este o încărcare și un abonament Google

Pololică
#StarMember

Salutare!

Cumva sunt costuri facute dupa emiterea facturii platite? Daca este asa, acestea vor fi incluse in urmatoarea factura.

Le aveam în contul Orange, înainte de facturare, sunt de la o încărcare și un abonament Google

Factura ai platit-o in prima zi de la emitere? Uneori, suma disponibila in ziua emiterii facturii este doar pentru abonament, nu si pentru costurile suplimentare extra. Recomand sa le platesti si, in cel mai rau caz, vei avea suma ca avans luna viitoare.

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Costurile suplimentare sunt incluse în factura abonamentului și nu sunt facturate separat.

Este posibil ca aceste costuri să fi fost generate după emiterea ultimei facturi.

Un screenshot ar fi de ajutor, dar asigură-te că nu conține date personale (le poți blura).

In contul my Orange cum îți apare soldul?

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Nu se pot plăti separat, pentru că sunt incluse în factură. Dacă s-a emis deja, vor veni pe următoarea, nu îți face griji inutile.

Baftă!

DanielaH
Moderator

@Nicol2512, ne dai, te rog, mai multe detalii despre situația ta cu costul suplimentar?

Costurile sunt de la o încărcare și de la un abonament Google. Factură a fost emisă și plătită doar cu rata și abonamentul. Costurile suplimentare nu a u fost incluse în factură. Sunt separat. Și nu stiu cum le pot plăti

MihaiC99
Cunoscător

Data emiterii ultimei facturi și data acumulării costurilor suplimentare sunt importante.

Ne poți spune aceste date?

Din informațiile din imagine, aceste costuri suplimentare vor fi incluse pe următoarea factură.

Nicol2512
Începător

Vă mulțumesc tuturor pentru răspunsuri! Încă nu am reusit sa plătesc. Aștept până luna viitoare

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Poți aștepta până luna viitoare sau apeși pe plătește  și apoi introduci cât vrei pentru plata în avans.

Vio73_0-1743318531352.jpegVio73_1-1743318557522.jpeg

După cum vezi, am și eu o sumă importantă în avans.

Mulțumesc pentru răspuns 

Atât timp cât soldul este pe 0 nu ai de ce să-ți faci griji.

Costurile suplimentare vor fi facturate pe următoarea factura.

Plata in avans nu te ajuta cu nimic în acest moment (costurile suplimentare vor fi tot acolo până la emiterea următoarei facturi).