la 20-07-2022 08:18 AM
la 26-07-2022 11:04 PM
la 28-03-2024 02:27 PM
Am aceiași problema , de ceva timp mă sună persoane random de prin toată țara și susțin că au un apel pierdut de la mine , eu fara sa fi apelat vreodată numerele respective. am sunat la Orange și mi au spus că nu ține de ei,nu știu ce să mai fac...
28-03-2024 02:51 PM - editat 28-03-2024 03:02 PM
Salut,
Ai dat o resetare din fabrica la telefon?
Ai aplicatii instalate din surse neoficiale?
Poți folosi un alt telefon o perioadă pentru a exclude posibilitatea ca telefonul personal sa fie de vina.
Telefonul trebuie sa fie securizat cu parola.
Desigur sunt și persoane rău intenționate care pot susține că au fost apelate.
la 28-03-2024 04:34 PM
Hello !!!
Probabil că nu-ți arde de glume când pățești din astea.... dar..... te rog ia-o ca o glumă..... Probabil nr tău de telefon are vreu-n geamăn pe undeva....vre-o clonă.... 😁🤣😁
O zi bună să ai în continuare !!!
la 28-03-2024 04:29 PM
Hello !!!
Erori mai apar....
Și eu am pățit asta... Am fost sunată de către cineva să mă întrebe de ce am ,, sunat eu" (având tot așa apel ratat de la numărul meu...), în condițiile în care eu nu sunasem - deci nu apărea în desfășurătorul apelurilor mele telefonice...
..... sau..... mai zilele trecute.... cu telefonul complet functional în fața mea, nefiind pe silențios (deoarece așteptam acel apel) .... m-am trezit cu apel ratat chiar de la cei de la Orange - fără să sune sau să se aprindă ecranul....
Altădată am testat eu.... Nu mai țin minte ce doream să aflu.....cred că doream să aud cât de tare se aude soneria la telefon.... așa că am sunat de pe un telefon pe celălalt - unul în mâna stângă, celălalt în dreapta..... la primul se auzea în difuzor cum sună (l-am lăsat până s-a închis singur apelul), la celălalt nimic - nici sonerie, nici ecran luminat, nici apel ratat.....
la 18-07-2024 08:53 PM
Salut,
Și eu am problema asta de vreo 3-4 săptămâni. Astăzi m-au sunat 3 persoane să-mi spună că le-am sunat. Bineînțeles că eu nu le-am sunat.
Am verificat în My Orange un apel de pe data de 11.07. 2024 primit de la un număr și un tip mi-a spus că l-am sunat
Aceste apeluri apar în desfășurătorul de la Orange. Problema este că eu nu i-am sunat nici măcar din greșeală. La mine în telefon nu apar ca apeluri efectuate.
Devine foarte enervant pentru că trebuie să le explic oamenilor că eu nu i-am sunat.
Ce e de făcut oare? S-a găsit rezolvare la problemă?
Am sunat și la Orange dar nu s-a rezolvat nimic.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor