anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Anumite numere nu ma pot contacta dupa portare in reteaua Orange

SilviuEne
Începător

Salutare, m-am portat acum câteva luni în rețeaua Orange și din momentul finalizării portarii, anumite numere nu ma pot contacta. În momentul în care cineva încearcă sa ma apeleze primește li se spune ca numărul este incorect, dar doar pentru numere aleatorii fie din agenda sau nu, numere care înainte de portare reușeau sa na apeleze.

6 Răspunsuri 6

Pololica
Maestru

Ce intelegi prin numere aleatorii? Retele diferite, numere care au fost si ele, la randul lor, portate, etc?

M-am portat acum 3 saptamani (din Orange catre alta retea) si, in ziua portarii, cam 10 minute (cred), cand sunam de pe numarul temporar (al noii retele) imi aparea numarul care trebuia sa plece, iar cand eram sunat, suna cartela de Orange (sper ca se intelege ce vreau sa spun). Ulterior (dupa finalizarea completa), 0 probleme cu numarul (am putut fi sunat din orice retea fixa sau mobila).

Totusi, de mentionat ca sora mea, in urma cu aproape 5 ani, cand ne-am portat la Orange, a patit exact ce am patit eu acum (apela de pe numarul temporar, aparea numarul ei, cand era sunata pe numarul ei, suna cartela de la vechiul operator). Practic, suna de pe un telefon, si era sunata pe altul (numarul fiind acelasi).

Poti veni cu detalii daca buba se manifesta doar la un operator (Vodaofne, Telekom/Lycamobile/Benefito Mobile, Orange, fix sau mobil)? E foarte ciudat daca nu exista un tipar al problemei.

Nu conteaza de la operator sunt sunat.

delfinas
Campion

Silviu, bun venit in Comunitate!!!

S-ar putea sa fie ca în cazul topicului https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/rezolvat-nu-pot-fi-sunat-de-unele-persoane-dupa-portare-de...

Soluția a fost: "Problema a fost la Vodafone, trebuia sa mai faca ceva in sistem dupa ce m-am portat pe Orange. "

 

O intrebare care poate fi puerila (sunt neavizat si chiar nu stiu cum sa interpretez): ce poate ramane "agatat" la fostul operator (in special asa de mult timp) de nu permite apelurile? Inteleg ziua portarii efective, dar dupa...? In toate portarile facute pana acum (3 la numarul meu, 3 la numarul surorii, 3 la numarul sotiei, 2 la numarul tatei, 2 la numarul soacrei) nu am avut nimic agatat pe nicaieri.

Nu știu, dar merită încercată și varianta asta, daca într-un caz similar a mers...

Am vorbit la operatorul vechi si ei au spus ca au facut tot ce tinea de ei in vederea portarii si in acelasi timp cei de la Orange au spu ca si ei au facuta acelasi lucru. Deci toata lumea a facut ce trebuia mai putin numarul meu.