anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Anulare numar provizoriu

ms71
Începător

Am facut o cerere de portare in reteaua Orange. Primind o oferta mai buna din partea altui operator, am cerut anularea portarii care mi-a fost aprobata. In schmb mi-a ramas activ abonamentul pentru numarul provizoriu pe care l-am primit. La un magazin Orange mi s-a spus ca nu pot face nimic, cererea de portare fiind facuta online.

1 Soluţie acceptată‚

Salut,

Contează data trimiterii solicitării de reziliere a contractului, nu când reușesc ei să soluționeze cererea.

Important este sa ai un număr al cereri de reziliere ca dovada a depunerii acesteia.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember

@ms71: Bun găsit în Comunitatea Orange. Rezilierea contractului poate fi solicitată în momentul depunerii cererii de anulare a portării sau ulterior acesteia. Anularea portării nu implică automat anularea abonamentului. Pentru aceasta e nevoie de o cerere de reziliere a abonamentului. Dacă ai mai puțin de 14 zile de la contractarea online a serviciilor, atunci poți rezilia abonamentul fără costuri /penalități. Pentru aceasta, depui cererea în mod similar cu cererea de anulare a portării. 

Care a fost oferta mai bună care te-a determinat să refuzi portarea? Dacă ne poți menționa.... Sigur găseai la Orange o ofertă mai convenabilă. 

Numai bine.

ms71
Începător

Cererea de portare a fost facuta online. Pentru anularea abonamentului pentru numarul provizoriu, nu exista solutie.

Exista doar posibilitatea de a pastra numarul provizoriu nu si cea de a renunta la el. Ultimul mesaj primit de la ei a fost ca voi fi contactat de un operator in 10 zile. Tocmai în ideea de a expira cele 14 zile. Am doua adrese unde am servicii de cablu si internet  plus 6 numere de telefon. Reziliez tot

Salut,

Contează data trimiterii solicitării de reziliere a contractului, nu când reușesc ei să soluționeze cererea.

Important este sa ai un număr al cereri de reziliere ca dovada a depunerii acesteia.