la 08-12-2025 05:40 PM
Avem oare dreptul, in calitate de consumator fidel, la cinste, asumare, feed-back, din partea partenerului Orange, aka magazin? Am constatat la data instalarii echipamentului, anume ca HBO este indisponibil, dar nu parea un red flag, deoarece in aceeasi zi, via telefon (instalator catre manager magazin), am primit asigurarea ferma ca incepand de Luni, HBO va fi activat. Am aflat de la operatori abia peste o sapt, mai exact 15 August, anume ca "am doua contracte in derulare, iar pe cel nou, nu exista optiunea HBO".. intre timp, zilele trec, si o data cu ele, parte din noi, viata noastra, si timpul critic, necesar luarii anumitor masuri gen reziliere... Din acea clipa era foarte clar ca incepea CALVARUL: operatorii din centrala ma trimiteau catre partener, partenerul ma asigura ca se rezolva, dar sa astept: Doamna nu putem face nimic, asteptam aprobarea managerului regional. Astazi, 8 Decembrie ink astept un raspuns (contrcat inch 6 Aug!!), dupa sesizari, vizite la mag partener, convorbiri cu operatorii relatii clienti, totul doar pentru ANULAREA UNUI ABONAMENT/ CONTRACT INCH IN MAG PARTENER, FARA TAXE SUPLIMENTARE, PENTRU CA EU IMI ASUM FAPTUL CA AM SEMNAT, DAR BAIETII DIN MAG, TREBUIE LA RANDUL LOR SA ISI ASUME FAPTUL CA S-AU GHIDAT DUPA ALTE CRITERII DECAT CELE RECOMANDATE DE CUSTOMER CARE, NU AU STUDIAT ABONAMENTUL EXISTENT LA MOMENTUL ACELA, PE CARE IL DETINEAM CU ORANGE COMMUNICATIONS, AU GASIT DE CUVIINTA SA IMI FACA UN ABONAMENT NOU NOUT LA ORANGE SA, DESIGUR LA JUMATATE DE PRET, DAR DOAR PENTRU CA DIN 4 COMPONENTE, ABONAMENTUL CONTINEA DOAR 2!!! ADICA MOMEALA, ADIK M-AM BUCURAT SI AM CREZUT CA E OK, DIN MOMENT CE OFERTA ARATA CLAR, REDUCERE 50% LA ABONAMENT!!! M-am trezit la realitate, am semnalat, am cerut rezilierea, dar de ce totul pe spezele clientului? de ce trebuie sa platesc pe langa facturi, si taxa de reziliere de 525 de lei? De ce nu ne asumam raspunderea? Am rugat sa verifice pe camere, inregistrarea, sa se vada ca nu am spus sunt de acord cu cele doua componente, am spus dac tot ce am vb in magazin, si pentru care eu am primit asigurari: Fibra 1000- lucrez wfh, pachet tv -inseparabil, HBO- nu am smart tv, si e singurul canal tv la care ma mai uit uneori, Smart WI-FI -necesar in provincie, unde lucrez wfh.. de Netfilx, HBO Max m-am lamurit, au zis ca nu se poate bla bla. Deci in atare situatie, clientul este singurul raspunzator? Baietii isteti din magazin nu au mancat usturoi, corect? Apoi am mai citi ca ai un 24 de ore sa denunti? Pai dc instalatorul vine dupa 3 zile.. cum poti sa verifici fizic, in aceeasi zi, ceea ce ai semnat in prezenta baietilor isteti? VINE CRACIUNUL OAMENI BUNI!!! GANDITI-VA LA VIETILE NOASTRE!!! LA DRUMURILE SI TELEFOANELE, SI ACUM RECLAMATIE CATRE ANCP!! SA MAI ZIC DE PORTAREI AKA RECUPERATORI AKA EOS KSI.. telefoane zilnice, plus emails cu litere rosii, bolduite...
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor