anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am prelungit contractul pe 25.02.2026. Doresc anularea prelungirii.

Camelia98
Vizitator

Bună ziua! Am prelungit din greșeală contractul pe 25.02.2026. Doresc anularea prelungirii și revenirea la contractul anterior. Vă rog să-mi confirmați dacă se poate. Mulțumesc!

3 Răspunsuri 3

Radutuby
#StarMember

Salutare,  @Camelia98 și bun venit în Comunitatea Orange. 

Având în vedere că prelungirea a fost făcută în februarie, din păcate, perioada in care te puteai retrage fără probleme este deja depășită. Mă gândesc că modificarea a fost făcută cu acordul ambelor părți și astfel s-a realizat modificarea contractului.

Totuși, dacă dorești mai multe detalii și, eventual, soluții pentru această situație, poți contacta suportul Orange prin mesaj pe WhatsApp  sau prin apel la 300.

O zi frumoasă îți doresc. 

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

In cazul contractelor semnate la distanta (online, telefonic), ai la dispoziție 14 zile in care poți cere renunțarea la contract prin contactarea serviciului clienți.

Daca ai semnat în februarie, singurele variante sunt trecerea la un abonament superior (preț mai mare) sau rezilierea acestuia cu trecerea pe prepay.

In cazul rezilierii vei avea de plata reducerile primite in lunile executate (daca ai avut).

Daca vei depune o cerere de reziliere, vei fi contactata pentru a ti se comunica care sunt costurile in cazul rezilierii.

https://www.orange.ro/help/cum-reziliez-un-abonament-orange 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Doar în primele 14 zile se putea face revenirea la contractul anterior, dacă era  făcut prin mijloace la distanță. Dacă este făcut fizic, doar în primele 24 de ore. Nu prea ai ce să mai faci după atâta vreme, decât să continui sau să reziliezi, cu costurile aferente.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.