la 21-07-2024 11:19 AM - editat ultima oară la 22-07-2024 08:49 AM de DanielaH
Buna! Am o intrebare: mama mea are trei numere de abonament, unul fiind dat la sora ei si de pe acel numar se tot fac comenzi oline, a fost facuta una, am anulat-o la Orange si dupa 4 zile s-a facut alta
la 21-07-2024 02:03 PM
Voi testa când voi putea și voi reveni cu alte detalii.
21-07-2024 02:11 PM - editat 21-07-2024 02:16 PM
Eu eram convinsa ca doar numerele de prepay se pot adauga manual in contul My Orange.
Abonamentele au aparut automat in contul meu pe masura ce au fost achizitionate. Daca un numar de abonament este deja atasat unui cont My Orange, m-as astepta sa nu poata fi adaugat in alt cont My Orange. Mai degraba cred ca are cineva acces la telefonul persoanei care utilizeaza acel numar, la contul My Orange sau ca a fost sunata pentru prelungire si nu a inteles toata discutia, din moment ce se contrazice ca are cont sau n-are cont, insa daca asta este situatia, n-ar fi trebuit sa se faca nicio modificare daca nu se discuta cu titularul.. nu stiu ce sa zic.. ar fi foarte urat sa faca asta cineva care are nevoie de norma..
Ar putea altcineva din familie sa faca o comanda? Copii.. nepoti?.. Poate doamna nu are nevoie de telefon dar are cineva din familie si daca se poate obtine un pret mai bun la prelungire..
Eu am 4 abonamente, insa 2 le folosesc parintii.. tata nu raspunde la numere necunoscute, iar mama spune ca nu este titular, asa ca mereu au fost nevoiti sa sune pe numarul meu, daca n-au facut asta din start si niciodata nu raspund pe loc, imi notez si-i rog sa revina. Ar sari scantei sa ma trezesc cu o astfel de surpriza.. insa as cere detalii.. cum s-a facut comanda, cu cine s-a discutat, la ce adresa de mail s-au trimis informatiile pt ca trebuie sa se trimita detaliile comenzii, la ce adresa trebuia sa se trimita comanda, ce contine, etc..
In plus, atat timp cat mama ta este titularul, nu are ce sa discute nimeni cu sora, pentru anulare sau orice altceva.. in calitate de ce sa sune sora? O fi utilizator, dar intre ea si Orange nu exista niciun contract. Indiferent cine foloseste acel telefon, daca nu este titularul nu ar trebui sa poata face nimic. Pot discuta surorile intre ele si titularul spune ce vrea sa faca, in urma discutiei...
21-07-2024 02:30 PM - editat 21-07-2024 02:30 PM
Din păcate există și posibilitatea adăugării unui număr într-un alt cont existent.
Nu înseamnă că în acest caz este și cauza, însă este o probabilitate.
la 21-07-2024 04:16 PM
@Jay: PPD sau PPY sunt tratate la fel. Din păcate. Adăugarea unui PPD nou apărea ”implicit” întrucât aveai pe codul tău de abonat o .... actualizare cu un nou număr. Ar fi fost hilar să ai și alt cod de abonat că era de râs cu plâns.....
21-07-2024 02:32 PM - editat 21-07-2024 02:33 PM
Interesant ar fi daca ai suna la Orange și ai întreba dacă există mai multe conturi asociate pentru Nr respectiv.
Daca au posibilitatea de a face acest lucru.
la 21-07-2024 03:15 PM
@IONUT041: Poți confirma accesând secțiunea de ”Administrare numere” din meniul de SETĂRI aferent My Orange (accesat de pe desktop / laptop) , dacă apar 2 sau mai multe adrese de email ca ”utilizatori profil”? Ai mai jos o imagine ilustrativă pentru contul meu de Prepay, pe care doar eu am acces, adică o singură adresă de email, deci apare ”1”.
21-07-2024 03:26 PM - editat 21-07-2024 04:08 PM
Confirm, metoda de verificare este funcțională și poate fi verificată și prin telefon.
Mă bucur că ai testat.🙂
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor