anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am o problema cu un abonament de pe care se tot fac comezi online

IONUT041
Junior

Buna! Am o intrebare: mama mea are trei numere de abonament, unul fiind dat la sora ei si de pe acel numar se tot fac comenzi oline, a fost facuta una, am anulat-o la Orange si dupa 4 zile s-a facut alta

66 Răspunsuri 66

Dar sora mamei a spus ca ea nu a facut comanda,mama iara nu a facut ca nu se pricepe,atunci cine  face comenzi asa si doar pe numarul sora ei,celeate numare nu are probleme,doar cel de la sora ei,cum as putea sa fac sau ce as putea face? Dati un sfat?

Fost Membru
Neaplicabil

Pentru schimbare cont este suficient un SMS cu codul de confirmare.

Bun. Hai sa vedem daca putem sa facem altfel.

Ia legatura cu un consultant Orange (eventual incepand de maine, ca astazi nu stiu cand/daca reusesti sa iei legatura cu cineva, dar poti incerca oricum), si cere-le sa-ti spuna (sau sa-i spuna titularului de abonament pentru acel numar) daca este sau nu adaugat pe mai multe conturi My Orange.

Asta ar fi primul pas. Daca da…eventual sa ceara sa-l deconecteze de la toate conturile, mai putin al tau (sau cel principal).

Client Orange

Pai, hai sa o luam logic.

Ca sa poti adauga un numar la un cont, trebuie sa ai acces la numar, sau cod client + parola OTY. Sunt niste detalii pe care nu prea ai cum sa le ai in mod normal.

Deci, propun o simpla intrebare la matusa ta, sa vedem DACA si-a adaugat cumva numarul pe un alt cont (poate are si ea cont My Orange), si daca a facut sau nu comenzi. E atat de simplu.

Client Orange

Fost Membru
Neaplicabil

Discuția este primul lucru care trebuie făcut.

Daca nu vă înțelegeți treci abonamentul pe prepay sau treci abonamentul pe numele ei.

Dar este prelungit si abonamentul.

Da,am vazut la mama in aplicatie cand am fost la ea.

Fost Membru
Neaplicabil

Ca fapt divers ai întrebat la ce adresa erau comandate produsele.

Bun, hai ca incepe sa se faca lumina.

Ok…incep sa cred ca ceea ce s-a intamplat a fost un pic diferit.

Matusa ta a cerut un telefon la prelungire abonament. Nu stiu daca online… As tinde sa cred ca mai degraba telefonic. Fie au sunat-o cei de la Orange pentru asta, fie a sunat ea. Si undeva s-a asociat acea comanda cu contul de My Orange al mamei tale. Fie pentru ca nu era altul, fie pentru ca erau doua, si dintr-o greseala umana, l-a atasat la cel principal, in loc de cel al matusii tale.

Deci, oricum ar fi, undeva e o problema. Fie matusa nu-si mai aminteste ca a fost sunata de Orange si a acceptat un nou telefon, la prelungire abonament, fie…problema e in alta parte.

Ce recomand in cazul asta este sa ia legatura matusa ta cu un consultant sa intrebe despre ce comanda este vorba, si eventual sa o anuleze ea.

Si inca o curiozitate: este mereu acelasi produs in comanda? 

Client Orange

Fost Membru
Neaplicabil

Normal telefonic ar trebui puse niste întrebări de identificare a titularului.

Da, asa e. De-asta banuiesc ca fie nu s-au pus….ceea ce ar duce catre o greseala de procedura pe partea Orange, fie s-au pus, dar…au fost raspunse corect de o persoana care nu era titularul de drept al abonamentului.

Dar da, in mod normal, asa se face. Doar ca fiind ambele femei, nici nu a dat de banuit cuiva ca nu ar vorbi cu titularul. E o problema, desigur. Trebuie intai puse niste intrebari la care doar titularul de cont sa stie raspunsul. Dar cateodata, din graba, sau din dorinta de a face inca un target de abonamente…e posibil (nu zic ca asa s-a intamplat, pentru ca n-am de unde sa stiu), dar e posibil sa se mai treaca cu vederea unele lucruri.
Din nou, nu zic ca asa s-a intamplat. Zic doar ca, uitandu-ma la toate topicurile cu clienti care se plang de faptul ca le-a fost facut un abonament nou fara voia lor, sau prelungit unul existent fara stirea lor…nu ma mai mira nimic. Deci, cu toate ca nu am de unde sa stiu ce s-a intamplat concret (de-aia am si recomandat sa se faca cateva investigatii pe partea asta), nici nu exclud din start posibilitatea ca cineva sa fi facut prelungire la un abonament fara stirea titularului.

Client Orange

Fost Membru
Neaplicabil

Din punctul meu de vedere adresa de livrare ar fi fost un indiciu important.

Daca ar fi fost o persoana răuvoitoare ar fi ales adresa proprie de livrare.

Totuși rămâne vulnerabilitatea conturilor Orange.

Daca am acces câteva secunde la telefonul tau pot prelua numărul tău.

Și cea mai proasta parte este........

Pai cand am intrebat-o prima data daca are cont My Orange o zis ca da,acuma ultima data o zis ca nu,nici  nu mai stiu ce sa cred,dar mama e buna de plata.

Pai…stai asa. Nu are treaba mama ta, daca nu ea a facut comanda. Presupunand ca matusa ta are cont, acea comanda trebuie sa fie atasata ACELUI cont.

De-aia te intrebasem in repetate randuri mai sus, daca tu, sau cine are acces la contul principal, vede sau nu aceste comenzi in sectiunea Comenzile Mele. E un amanunt important.

Client Orange

Fost Membru
Neaplicabil

Știi care este partea proasta?🙂