la 04-12-2025 06:36 PM - editat ultima oară la 05-12-2025 08:17 AM de DanielaH
Am o dilema, de ceva vreme am o oferta de 4 euro de la alta companie si cu mai multe optiuni. Cei de la orange nu-i intereseaza ca am abonament la ei de 20 de ani. Nu scade deloc pretul la abonament, din contra creste mereu. Ce ma sfatuiti????
la 04-12-2025 06:49 PM
Salutare!
Asteapta sa iesi din perioada minima contractuala, apoi cere sa te portezi pe PrePay la concurenta. Vei fi sunata in 2-3 zile cu o oferta de a ramane la Orange, iar acela e momentul in care poti sa revii la contracte de valoare mai mica.
Alternativ, poti trece pe Yoxo (cred ca poti si in ultima luna de contract) sau PrePay, apoi sa te intorci la ofertele curente pentru abonamente noi. Partea proasta e ca vei pierde vechimea numarului (deci bonusul de vechime, daca te ajuta), respectiv vei pierde punctele Thank You in cazul era singurul abonament de mobil din contul tau My Orange.
la 04-12-2025 06:53 PM
Salutare!
Da, 4 euro este o ofertă bună, dacă se potrivește nevoilor tale.
Când ajungi la astfel de alegeri, este bine să iei în considerare și calitatea serviciilor oferite de ceilalți operatori. Eu știu foarte clar de ce am ales Orange, iar asta îți spune cineva care a folosit toate rețelele mobile din România. Din punctul meu de vedere, la serviciile mobile, Orange este și cred că va rămâne numărul 1.
La final, alegerea îți aparține în totalitate. Baftă!
la 04-12-2025 07:41 PM
Salutare!
Poate fi o ofertă foarte bună la 4 euro, dar de multe ori, la concurență nu este internet nelimitat la viteză mare și nici nu și certitudinea că ai acoperire bună, până nu testezi.
Poți trece la prepay sau la yoxo și apoi alegi lejer un abonament mai mic, după ce se expiră cele 24 luni de perioadă contractuală.
Nu toate ofertele sunt ceea ce trebuie, deci trebuie verificat înainte, pentru a nu regreta apoi!
Am destule cunoștințe care s-au lăsat furați de mirajul prețurilor mici și apoi au revenit, când au văzut ulterior că nu prea poate nici vorbi coerent la telefon, chiar dacă semnalul este full.
Baftă multă!
la 05-12-2025 10:01 AM
astepti sa iesi din perioada de abonament contractat si a doua zi intri online pe contul tau si "treci" la un abonament mai ieftin decat ai acum - simplu
un amic a facut "asa" si de "vinerea neagra" a contractat un abonament nelimitat cu 4 euro.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor