anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonamente de care nu am fost informata

Alexandra241
Începător

Bună ziua🙋🏽‍♀️ În luna august mi am prelungit abonamentul și mi am achiziționat un tel nou acel domn a adăugat în abonamentul meu 2 cartele sim de care nici măcar nu am fost informată, totul bine și frumos ajung acasă intru pe aplicația My Orange și acolo supriza am descoperit acele doua nr am sunat la ei și le-ai explicat problema și ca doresc rezilierea de atunci nu s-a rezolvat nimic în fiecare lună îmi vine factura cu plata și pentru acele 2 nr 

vă rog frumos ajutați- mă dati mi un sfat ce pot face ?

9 Răspunsuri 9

Pololică
#StarMember

Salutare!

Prima intrebare: suma de plata din facturi este aceeasi cu cea vorbita? Intreb deoarece mai zicea cineva ca s-a trezit cu un abonament suplimentar, dar suma totala era cea convenita si a observat tarziu ca are 2 abonamente. Daca nu ma insel, a constatat ca are doua abonamente in urma unei majorari de 1E de numar.

PS: in urma cu 2 ani, sotiei i sa propus intr-un magazin Vodafone un telefon la pret redus, dar ce "a scapat" agentul a fost ca pretul final platit era compus din telefon plus inca un abonament. La oferta pentru doar un singur abonament, valoarea abonamentului crestea cu 1E (adica, in loc sa plateasca 10E pe doua abonamente + rata la telefon, ar fi platit 11E pentru un singur abonament + rata la telefon). Evident ca a refuzat schema si a amanat decizia de prelungire.

PS 2: evident, nu incurajez Sf Ciupeala, dar e bine sa ne spui si contextul. Nu e in regula astfel de ciupeli.

Eu am un sigur număr care bineînțeles este or abonament de 3 ani și 7 luni și în luna august am prelungit abonamentul pe același număr timp de 24 de luni plus rata tel bineînțeles dar mi s-a mai adăugat 2 nr care nu le dețin de care nu am fost informată eu am anunțat și au văzut și dânșii ca nici măcar nu au fost activate acele 2 numere 

Eu cred ca ma aflu in situația soției dumneavoastră doar ca ce nu mi se oare corect este ca trebuia sa fiu informată ca o sa mi se mai facă un abonament nou și sa primesc in mana acele doua numere de care am aflat avea la urma 

Inseamna ca acele numere au fost activate pentru a primi o reducere mai mare la aparat si, posibil, sa se ofere si o reducere de Orange Family. 

Recomandarea ar fi sa mergi in magazin si sa vorbesti la fata locului.

PS: poti vorbi la per tu. Nu se supara nimeni😊. Majoritatea suntem clienti Orange.

PS 2: la sotie am rugat eu sa detalieze oferta, altfel nici noi nu am fi stiut ca vor fi doua numere.

Înțeleg dar atunci se se întâmplă cu acele 2 numere care îmi apar în cont cine le deține ? Pentru ca eu plătesc pentru ele😂

Vio73
#StarMember

Salutare!

Noi nu putem să te ajutăm concret, pentru că suntem doar simpli clienți , ca și tine.

Ideea este că trebuia de atunci să depui sesizare scrisă, nu să vorbești la telefon.

Dar cum spune și colegul, s-ar putea să primești ceva reduceri mai mari la achiziționarea unui telefon mai scump și de aia să fie așa.

Dacă vrei lămuriri suplimentare, scrie-le din My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi ceri transfer operator, unde detaliezi problema sau le scrii pe Chat Djingo .

Sper să reușești!

Baftă!

Păi chear asta era și problema ca am depus sesizare scris de mâna atașată lângă poză cu actul de identitate dar totuși nu s-a rezolvat încă nimic 

Orice sesizare trebuie înregistrată în sistem și soluționată într-un termen de maximum 30 de zile. Ai primit un număr de înregistrare al sesizării? Din luna august și până în prezent au trecut deja câteva luni. Ar trebui să contactezi serviciul clienți și să soliciți informații privind existența unei astfel de sesizări, precum și un update asupra stadiului acesteia, dacă este deschisă. În cazul în care nu există, solicită suport pentru situația ta, deoarece a trecut, din păcate, foarte mult timp.

Ai primit număr de înregistrare? Dacă da, atunci scrie-le din nou din aplicație și spune-le numărul sesizării.