la 13-09-2025 05:01 PM - editat ultima oară la 15-09-2025 10:16 AM de DanielaH
Bună ziua
Am un abonament cu 3 numere Business la Orange semnat în 18 octombrie 2023 prin portare de la Digi. Mi s-a spus atunci de către agentul care a venit la mine acasă când am semnat contractul că o să plătesc 230 lei pe lună și la banii aceștia primesc 3 telefoane Samsung. Pe contract mai apăreau atunci 3 numere, dar mi-a spus că nu e nici o problema și că așa poate să îmi dea telefoanele gratuit. Totul bine și frumos până în aprilie 2024 când abonamentul a venit în jur de 500 lei.L-am sunat, mi-a spus că nu e nici o problema și luna următoare se rezolva. Nu s-a rezolvat nimic,doar că verificând în cont aveam 10 numere pe abonament. Din nou am sunat și mi-a spus că eu plătesc în continuare cât ne-am înțeles și diferența o plătește dânsul. În octombrie 2024 au mai apărut alte numere, abonamentul a crescut la 800 lei apoi prin martie 2025 la 1000 de lei,eu am ajuns să plătesc 300 lei și diferența o plătea el. Mereu am întrebat dacă nu e nevoie să sun eu la Serviciu clienți că nu mi se pare în regulă, dar îmi spunea că e greșeala lui și el plătește. Apoi în aprilie a plecat de la Orange. În iunie am plătit eu 570 lei și el 500. În iulie am plătit doar eu 1070 lei și în august la fel. Acum am o factura emisă în august de 1690 lei și am pe cont 21 de numere. Menționez că nu am semnat nimic,nici nu mi-am dat acordul la nimic. Acum am găsit în cont actele adiționale la contract prin care a adăugat toate acele numere. Toate au datele mele din cartea de identitate veche care am schimbat-o în ianuarie 2024. Am pe wats-up toate discuțiile cu dânsul inclusiv de ieri când promite că îmi mai trimite bani. A,era să uit,am pe cont 3 numere din august și septembrie 2023 când eram la Digi, de care zice ca nu știe de unde au apărut acolo,dar apar resemnate în noiembrie 2023 după ce am semnat contractul cu el. Situația e complicată rău, nu am făcut sesizare că nu am vrut să îi fac necazuri dar nu se mai poate așa. A mai pățit cineva așa ceva sau eu sunt singura proastă din lume? Un sfat vă rog. Mai am până în noiembrie și expira contractul pentru cele 3 numere ale mele. El zice că mă pot porta cu ele și celelalte să rămână acolo ca oricum firma nu mai funcționează. Am uitat să spun că în martie mi-a oferit un IPhone 16 la prelungire contract cu mențiunea că plătesc la fel (280 lei) . Am mesajul scris. Și în august surpriza-3 abonamente în plus de câte 40 euro fiecare. Nu știu dacă aveți răbdare să citiți și dacă m-am făcut înțeleasă. Spuneti-mi ce să fac?
13-09-2025 05:21 PM - editat 13-09-2025 06:12 PM
Salutare!
Nu știu ce să zic, dar trebuia de atunci să le denunți. Vina, din punctul meu de vedere, este în mare parte a ta. Acei agenți profită de bunătatea unor persoane și fac mari abuzuri. În general, cei din teren sunt de la firme partenere Orange, care se gândesc în principal la propriul lor profit în primul rând.
E destul de neplăcut și nici nu mai știu cum să zic, dar la noi așa se fac multe lucruri.
Nu știu ce să faci, în afară de sesizare la Orange, din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.
Baftă!
13-09-2025 06:04 PM - editat 13-09-2025 06:05 PM
Salut!
Îmi pare rău pentru situația complicată prin care treci.
Din ce ai povestit, este evident că agentul a făcut abonamente pe numele tău fără acordul tău. Problema e că, plătind în fiecare lună facturile, chiar dacă ți se păreau mari, ai ajuns să pari în fața Orange un bun platnic pentru acele abonamente. Cu alte cuvinte, compania ar putea să considere că ai fost de acord tacit cu ele, pentru că nu ai contestat și ai achitat sumele.
Tocmai de aceea, era foarte important ca sesizarea să fie făcută imediat ce au apărut primele numere în plus. Totuși, nu e prea târziu acum. Ai dovezi clare (facturi, acte adiționale cu datele vechi, conversațiile cu agentul) și e momentul să acționezi oficial: reclamație scrisă la Orange, apoi ANPC și, dacă e nevoie, plângere penală la Poliție pentru uz de fals.
Chiar dacă Orange ar putea spune că ai acceptat prin plata facturilor, documentele și discuțiile pe care le ai arată clar că nu ai semnat nimic și că ai fost pusă într-o situație de fraudă. Asta te poate ajuta să îți demonstrezi buna credință și să ceri corectarea situației.
Totuși, cartelele aferente abonamentelor, unde sunt?
Te-ai uitat pe contracte? Sunt facute si achizitii de telefoane?
Ideea e că acum dacă le-ai rezilia, si inca sunt in perioada contractuala, vei plati taxe de reziliere...
Iar dacă nu mai platesti facturile, datoriile se vor duce la recuperatori..
la 13-09-2025 06:53 PM
Cartelele aferente abonamentelor nu sunt la mine. Nu știu nimic despre ele. Nu sunt făcute achiziții de telefoane.
la 13-09-2025 08:26 PM
Este posibl ca abonamentele să fie folosite de altcineva! Cel mai bine ați bloca numerele imediat din aplicație / apel la orange...
Nimic din această situație nu este în regulă... Trebuie să luați măsură imediat!
la 13-09-2025 08:38 PM
Am sunat la fiecare număr. Nu sunt active. Bănuiesc că a făcut asta pentru a încasa comisioanele.
13-09-2025 10:50 PM - editat 13-09-2025 10:50 PM
Perioada contractuală care este? o puteți vedea pentru fiecare număr în parte, din my orange! dacă au ieșit din perioada contractuală, puteti depune cererea de reziliere, si nu se percepe niciun cost!
14-09-2025 08:04 AM - editat 14-09-2025 08:07 AM
Contractul l-am semnat în 18/10 2023,dar perioada contractuala expira în 14/11/2025 la cele 3 numere ale mele și încă 3. Dar acum în 14 septembrie expiră la cele care apar pe cont înainte de semnarea contractului,când eram la Digi,și pentru care d-nu agent nu are nici o explicație. La celelalte nr. până la 21 în funcție de cum le-a adăugat (martie 2026,octombrie 2026 martie 2027).
la 14-09-2025 08:22 PM
Începeți să depuneți treptat cererile de reziliere pentru numerele respective care au ieșit din perioada contractuală, și le păstrați pe cele pe care le doriți... Altă soluție nu cred că este...
Dacă depuneți acum cerere de reziliere pentru cele care sunt dinainte să portați nr. din digi, nu se va percepe niciun cost, iar mai apoi, după data de 14/11, depuneți pentru restul de 3 pe care le-a facut agentul pentru "promotie" , iar după datele pe care le-ați spus, martie 2026, octombrie 2026, martie 2027, depuneti pentru respectivele...
la 14-09-2025 08:23 PM
Ați putea oare să atașati screenshot-uri din my orange, in care să se vadă cost-ul abonamentelor si perioada contractuală, dar fără să se vadă nr. de telefon?
la 15-09-2025 09:58 AM
la 15-09-2025 10:15 AM
@Maryana64, îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o. Putem ruga și noi colegii să verifice, ne poți oferi, te rog, codul de abonat în mesaj privat? Mulțumim.
la 15-09-2025 10:24 AM
Am trimis
Mulțumesc frumos
la 14-10-2025 08:31 PM
Salut,
Ceva asemănător am pățit si eu am portat un nr la ei,mi au mai alocat alte 2 pentru buget doar de care nu am nevoie pe care nu le folosesc la costul de 80 e+tva cu s25 gratis ,totul ok pana sa vine factura cu 12 euro mai mult ,cand am întunecat sa iau legătura cu agentul surpriza nu mai lucrează la ei,dupa care sa aflu ca a mai fost făcut un contract pe inca un nr care in arhiva la ei apare semnat si stampilat de mine deși eu nu știu nimic despre asa ceva plus ca am primit doar 3 sim ...ce a-și putea sa fac pentru ca cei de la ornge sustin e ac
la 15-10-2025 02:20 PM
Salut
Și agentul meu a plecat de la Orange. Oare nu o fi același? Eu am fost contactată de un consultant Orange care mi-a spus să trimit o reclamație în care să descriu toată situația . Eu am pe cont 3 nr.ale mele plus încă 18. În total am 4 contracte făcute fără acordul meu. Am cerut anularea contractelor și restituirea sumelor achitate în plus. Am factură de 1770 RON. Ai găsit în contul tău MyOrange contractul de care nu ști nimic? Apare semnat de tine?
Nu am primit încă răspuns, dar mi-a pus excepție de la plată pentru ultima factură și mi-a spus că se cercetează încă la departamentul fraudă.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor