la 04-11-2025 11:43 PM - editat ultima oară la 05-11-2025 08:32 AM de DanielaH
Buna seara, am tot incercat sa îmi fac abonament nou, deși eu nu am avut abonament până acum. As face abonament cu tot cu un telefon nou și nu reușesc, am fost și în magazinele Orange și mi s-a spus că trebuie să am 6 luni pe abonament ca sa pot beneficia și de un telefon nou. Am incercat aici și nu prea pot face nimic, un mic sfat , ajutor mi-ar fi de folos!
05-11-2025 05:43 AM - editat 05-11-2025 05:43 AM
Salutare!
Telefon nou poți lua chiar la abonare, dar nu în rate. Poți și în rate, doar că trebuie să îndeplinești condițiile de aici .
Dar cred că cel mai simplu este să îți faci un abonament online, cu achiziție de telefon.
Ai toate detaliile despre cum poți să faci toate astea, dând click aici .
Sper să te ajute toate aceste informații și să iei o decizie în conformitate cu nevoile tale.
De asemenea, dacă vrei un abonament nou cu achiziție de telefon, poți merge la un magazin Orange oarecare, nu la un Orange Shop, dar atenție la ce valori au abonamentele și telefoanele. Sigur îți vor face un abonament cu achiziție de telefon, dar urmărește prețul telefonului înainte să ajungi acolo și încearcă mai multe variante, eventual în mai multe locații.
Succes!
05-11-2025 05:43 AM - editat 05-11-2025 05:43 AM
Salutare!
Telefon nou poți lua chiar la abonare, dar nu în rate. Poți și în rate, doar că trebuie să îndeplinești condițiile de aici .
Dar cred că cel mai simplu este să îți faci un abonament online, cu achiziție de telefon.
Ai toate detaliile despre cum poți să faci toate astea, dând click aici .
Sper să te ajute toate aceste informații și să iei o decizie în conformitate cu nevoile tale.
De asemenea, dacă vrei un abonament nou cu achiziție de telefon, poți merge la un magazin Orange oarecare, nu la un Orange Shop, dar atenție la ce valori au abonamentele și telefoanele. Sigur îți vor face un abonament cu achiziție de telefon, dar urmărește prețul telefonului înainte să ajungi acolo și încearcă mai multe variante, eventual în mai multe locații.
Succes!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor