anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare abonament online

Costy48
Junior
Am achiziționat un nou telefon cu contract. Pentru ”activare ” trebuie să fac următoarele ....să intru în contul My Orange, apoi să apăs butonul ”activează abonamentul ” și să introduc seria de pe cartela SIM. Nu găsesc acel ”buton” pentru a introduce seria de pe cartela SIM ? Menționez că este al doilea telefon achiziționat de mine.
30 Răspunsuri 30

delfinas
#StarMember
Costy, dar de ce asa complicat? Nu ai bagat direct SIM ul in telefon si gata?
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Costy48
Junior
Ba da , dar nu am internet și nu-l pot configura

delfinas
#StarMember
Maine dimineata, dupa 8, suni la 300 sau scrii pe chatul din MyOrange si soliciti activarea abonamentului.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

DanielaH
Moderator
@Costy48, ai reușit să activezi SIM-ul?
Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

Costy48
Junior
NU... perioada de activare se poate face aproximativ în 3 zile iar contractul de abonament l-am primit în 29.11.2021 , deja au trecut 8 zile și având în vedere că durează încă 3 zile voi returna comanda . Nu știu de ce odată cu încheiere contractului nu este activată și cartele SIM .

DanielaH
Moderator
@Costy48, poți trimite un e-mail cu solicitarea pe adresa magazinonline@orange.ro cu numărul de telefon și seria SIM-ului primit.
Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

Costy48
Junior
Am încercat de pe contul meu Orange și-mi spune că numărul de telefon este ”suspendat” !

Costy48
Junior
Nu am primit nici până acum răspuns la solicitare . Dezamăgit total de modul de comunicare cu clienții . Sunt total derutat de cum voi putea să rezolv situația .

DanielaH
Moderator
Fiind vorba de o problemă punctuală și care implică analizarea contului tău personal, ți-am trimis un mesaj privat (pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate) și așteptăm răspunsul tău prin reply la acel e-mail. Mulțumim.

Buna ziua! Cum pot activa un abonament orange? Am incercat si din magazin orange, nu functioneaza nimic

Fost Membru
Neaplicabil

Abonamentul este făcut online.

Metode de contact serviciu clienți:

https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti-187 

Da

Fost Membru
Neaplicabil

Ai incercat sa suni la  0374 300 300 tarif normal și să ceri activare abonament.

Da, mi s a comunicat ca nu se poate mai devreme de 29.02.2024… asa sunt concepute…. Caut o metoda mai rapida daca exista