anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Acte pentru abonament

radu_muraru7
Junior entuziast

Salut! 
Până o să-mi vină noua carte electronică de identitate.. o să îmbătrânesc și o să ajung să merg în baston. 
Momentan, singurul act de identitate pe care îl am este pașaportul. Am putut să-mi deschid cont la BCR pe baza acestuia. Se poate să-mi fac și abonament la Orange pe baza acestuia, sau trebuie să aștept CEI?

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

La persoane fizice din Romania, nu se poate decât cu CI sau Carte de identitate provizorie.

Ce acte sunt necesare pentru a încheia un abonament nou la Orange

Pentru a încheia un abonament nou în reţeaua noastră, vino la orice Orange shop sau partener Orange cu următoarele documente:

Persoane fizice

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

La persoane fizice din Romania, nu se poate decât cu CI sau Carte de identitate provizorie.

Ce acte sunt necesare pentru a încheia un abonament nou la Orange

Pentru a încheia un abonament nou în reţeaua noastră, vino la orice Orange shop sau partener Orange cu următoarele documente:

Persoane fizice

RafaHelper
#StarMember

Salut @radu_muraru7

Te intereseaza pentru procesul fizic in magazine sau cel digital in magazinul online?

Salut! 
N-am o preferință anume.

Pentru magazine fizice ai primit raspunsul de la @Vio73, pentru magazinul online ai nevoie de cartea de indentitate, nu este mentionat in proces daca se accepta si noua carte de identitate. Stiu doar ca pentru YOXO a fost anuntat ca se poate.