anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonamentul Fun 9 are inclus/ gratuit serviciul de mesaje MMS?

ramscher
Explorator entuziast

Bună ziua! Vă rog să fiți amabili, dacă aveți idee, abonamentul Fun 9 are inclus/gratuit serviciul de mesaje MMS? Nu m-am putut lămuri în contul meu.

Multumesc! 

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

Buna ziua. De câțiva ani abonamentele nu mai au incluse ca resurse MMSuri. Se pot trimite cu whatsapp (de exemplu), mult mai ieftin și la îndemână. 

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

FLo1
#StarMember

Buna ziua. De câțiva ani abonamentele nu mai au incluse ca resurse MMSuri. Se pot trimite cu whatsapp (de exemplu), mult mai ieftin și la îndemână. 

ramscher
Explorator entuziast

Mulțumesc mult pentru răspunsuri și pentru aprecieri. Colegul respectiv nu are nici WhatsApp. M-am hotărât să-i trimit poză-fizic. Cred că e cea mai sigură cale! 

Sănătate și cele bune! 

Certitudine există pe oricare alternativă. Dar având în vedere contextul, gestul, importanța și impactul vor fi amplificate de o fotografie venită  ca ”tipărită” (fizic), nu ”digitală”. Vă mulțumim, ca membri ai Comunității și vă mai așteptăm și cu alte contribuții (mereu pertinente) aici în ComunitateaOrange.

Numai bine și multă sănătate!

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Bună ziua,

Din păcate, nu. Și nici nu prea se mai folosesc, cum a spus și FLo1!

Ai disponibile aplicații gratuite, cea mai la îndemână fiind wathsapp.

Baftă!

Miha_Z
#StarMember

Buna. M-am uitat si eu in My Orange ca am si eu un abonament Fun 9 si sunt nelimitate doar mesajele in retea si nationale. Nu sunt gratuite MMS-urile.

1000022087.jpg

MCostel
Cunoscător

Sunt disponibile doar contracost.

Screenshot_2024-06-11-18-16-45-743_com.opera.browser-edit.jpg

 Insa ar trebui sa mergi pe aplicațiile gratuite de profil WhatsApp,Signal etc.

Anca07
#StarMember

Buna ramscher,

Poti sa ne spui te rog care sunt motivele pentru care inca mai folosesti mms? E din cauza faptului ca ai nevoie de un numar mai mare de caractere decat ce ofera SMSurile (160) sau pentru multimedia (poze, gif-uri, etc), sau ambele?

Multumesc frumos!🌙

ramscher
Explorator entuziast

Mulțumesc pt. raspuns! 

Nu folosesc acest tip de mesaj, MMS, de aceea nici nu știu dacă este inclus în abonament. Bănuiesc că nu este gratuit. A trebuit să-i transmit o poză unui coleg în vârstă care nu are FB, nu are WhApp, nici nu știu ce are! Asta e, mai sunt și din aceștia!  Nici SMS nu folosesc pt. trimitere, doar pt. primire diverse de la firme (ex. Orange, mă anunță emiterea facturii, banca de primirea pensiei etc). 

Am să-i trimit nota, chiar cu plată! 

Cu bine! 

 

 

@ramscher: Dacă are smartphone, atunci SIGUR are cel puțin o adresă de EMAIL și îi puteți trimite poza respectivă (poza, document) ca atașament la email. Simplu. 

ramscher
Explorator entuziast

Multumesc Frumos! Nu are adresa email, nu are decât un nr de telefon, nu știu nici ce fel de telefon are. Nici nu știu dacă va primi poza prin MMS, e cam mare. O să încerc s-o reduc. Hehe! Eu am aproape 83 de ani, colegul are peste 85. 

Sănătate!

Multă sănătate, pentru că este tot ce contează. Vârsta e doar un număr, nu un impediment. 

Dacă vă decideți să transmiteți mesajul ca format multimedia, la destinatar, dacă acestă poză nu va putea fi afișată, se va primi un link de acces (format text via SMS) pentru a vizualiza imaginea pe un calculator. Cel puțin așa era cu MMS-urile în ”epoca” lor de glorie.

Ca idee, dacă este o poză importantă și doriți ca aceasta să ajungă la colegul dumneavoastră, vă recomand în acest caz (funcțional și deloc perimat) documentul fizic: tipărit la o imprimantă și transmisă cu poștă/curier. E un sentiment plăcut să ”vină poștașul” și cu altceva decât facturi, multe acum în format digital.

Ooo, multi ani inainte Binecuvantati!!! Felicitari pt ca va doriti sa stiti cat mai mult despre tehnologie!

ramscher
Explorator entuziast

Mulțumesc frumos pentru urare și pentru apreciere! Fiecare om, cred, vrea să învețe mereu, toată viața! Am multe de învățat! „Am ajuns la vârsta asta, peste 80, și-mi dau seama cât de puține știu"! Nu mai știu cine a spus asta, poate Goethe. Câte ceva din tehnologia asta, IT&C, am deprins. Am lucrat la două mari transnaționale.

Apreciez în mod deosebit faptul că am intrat în această Comunitate, unde văd că nu mi se iau în derâdere întrebările stâlcite!

Cu bine!

Salutare!

MMS (Multimedia Message Service, sau, mai pe romaneste Serviciul de Mesaje Multimedia) este in curs de pensionare. Vodafone a inchis acest serviciu anul trecut (cred ca este de un an), si la Digi stiu ca l-au retras si ei (sau, cel putin in in urma cu un an si ceva nu nu am reusit sa trimit un MMS prin reteaua lor).

Ideal ar fi prin alte aplicatii sau prin Bluetooth (cam toate telefoanele au o astfel de antena in ele, indiferent ca sunt smartphone [telefoane inteligente] sau nu).