Nu cred că abonamentele mai vechi chiar daca sunt de valoare mare,peste 25 de euro să aibă inclus opțiunea 5G însă se poate trece de la abonamentul avut anterior la unul cu opțiunea 5 G inclusa,migrând pur și simplu la acest abonament. Deocamdată Orange nu oferă și pentru Prepay opțiunea 5G,probabil și din cauza costurilor mai mari insa sunt sigur că această opțiune va ajunge și pe prepay într-un viitor nu foarte îndepărtat,însă sigur și costurile vor fi mai mari.Cred că având această posibilitate de 5G pe cartela prepay,trebuie sa ne pregătim și cu o suma de bani pe măsură. Posibil ca acest cost sa se apropie de valoarea unui abonament 5G cu același opțiuni incluse ,diferența facănd-o insa traficul inclus,acesta fiind unul neapărat generos,sau de ce nu chiar nelimitat. Totuși nelimitat la prepay pare o chestie cam imposibilă deocamdată.Sigur Orange va analiza și aceasta posibilitate,5G pe cartela prepay și vor veni cu oferte in consecință. Personal mi se pare avantajos acest abonament de 25 de euro cu 5G inclus in special datorita faptului că oferă internet nelimitat.Eu,am mai spus,daca acoperirea 5G ar fi fost și în locația mea nu as mai fi stat prea mult pe gânduri și aș fi încheiat un astfel de abonament,asta implicând totuși și achiziționarea unui terminal 5G. Investiții destul de mari in cele din urmă,abonament plus telefon dar atunci când ești pasionat de tehnologie,acestea nu mai contează. Cred că momentan,aceasta tehnologie ne este noua adresată,excluzând desigur instituțiile de stat,armata,politie,ISU,etc care într-adevăr vor simți o îmbunătățire substanțială a serviciilor de comunicație.