anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonamente / PrePay 5 G

svetalex
Senior certificat
Ce părere aveți legat de abonamentele compatibile cu tehnologia 5G?
Am văzut că 5G este disponibil doar cu abonametul Orange Me Start 25.
Oare se aplică și abonamentelor Orange Me Start 25 încheiate anterior lansării 5 G?
Normal ar fi să se aplice tuturor abonamentelor noi/vechi mai mari sau egale cu Orange Me Start 25.
Există și o opțiune pentru PrePay 5G? Care ar fi costul acesteia, sau dacă nu există, cât ați fi dispuși să plătiți pentru a avea 5G de pe un PrePay?
9 Răspunsuri 9

Razvan
#StarMember
Posibil sa fie disponibile pentru minim Orange Me 25, dar majoritatea dintre ele nu au internet nelimitat și nici acele opțiuni suplimentare. Probabil de Crăciun, vor veni cu o nouă grila de abonamente. Momentan nu sunt dispus sa dau bani pe 5G, deoarece nu am un terminal compatibil și nu intenționez sa achiziționez altul în perioada următoare.

teacher_
#StarMember
@Svetalex, daca ai telefon compatibil 5 G, trebuie doar să primești setări pentru a-l utiliza. Sunt valabile și pentru abonamentele încheiate până acum, cu condiția să ai telefon care sa suporte 5G, iar dacă îl ai, trebuie sa primești setări, prin apel la 300.

iuiu88
Cunoscător
Avand in vedere faptul ca 5G-ul are acoperire doar in Iasi, Bucuresti si Cluj Napoca la momentul actual, preconizez ca o sa mai dureze vreo 3-4 luni pana se extinde in celelalte orase, si alte 2-3 luni pana va fi prezent intr-o grila de abonamente mai variata . Personal, nu am auzit de optiune Prepay 5G, si o sa mi-o insusesc cand o sa vina gratis, la fel cum a venit 3G si 4G-ul .

Florin_D
Cunoscător certificat
Abonamentul este deja cunoscut , adica Orange Me 25, in schimb sunt curios cum o sa fie la prepay optiunea sau mai bine zis extraoptiunea 5G. Cu siguranta o sa fie putin mai scumpa, la o extraoptiune de internet superioara!

Firefly
Cunoscător
Cred ca se aplica tuturor abonamentelor începând de la ME 25 în sus, de prepay nu am auzit încă, poate pe viitor vor avea și acolo o opțiune 5 G. Prețul este destul de mare, eu personal nu as fi dispusa sa plătesc pentru opțiune 5G mai mult de 100 de lei.

Ascary
Campion certificat
Nu cred că abonamentele mai vechi chiar daca sunt de valoare mare,peste 25 de euro să aibă inclus opțiunea 5G însă se poate trece de la abonamentul avut anterior la unul cu opțiunea 5 G inclusa,migrând pur și simplu la acest abonament. Deocamdată Orange nu oferă și pentru Prepay opțiunea 5G,probabil și din cauza costurilor mai mari insa sunt sigur că această opțiune va ajunge și pe prepay într-un viitor nu foarte îndepărtat,însă sigur și costurile vor fi mai mari.Cred că având această posibilitate de 5G pe cartela prepay,trebuie sa ne pregătim și cu o suma de bani pe măsură. Posibil ca acest cost sa se apropie de valoarea unui abonament 5G cu același opțiuni incluse ,diferența facănd-o insa traficul inclus,acesta fiind unul neapărat generos,sau de ce nu chiar nelimitat. Totuși nelimitat la prepay pare o chestie cam imposibilă deocamdată.Sigur Orange va analiza și aceasta posibilitate,5G pe cartela prepay și vor veni cu oferte in consecință. Personal mi se pare avantajos acest abonament de 25 de euro cu 5G inclus in special datorita faptului că oferă internet nelimitat.Eu,am mai spus,daca acoperirea 5G ar fi fost și în locația mea nu as mai fi stat prea mult pe gânduri și aș fi încheiat un astfel de abonament,asta implicând totuși și achiziționarea unui terminal 5G. Investiții destul de mari in cele din urmă,abonament plus telefon dar atunci când ești pasionat de tehnologie,acestea nu mai contează. Cred că momentan,aceasta tehnologie ne este noua adresată,excluzând desigur instituțiile de stat,armata,politie,ISU,etc care într-adevăr vor simți o îmbunătățire substanțială a serviciilor de comunicație.

Vio73
#StarMember
Din păcate, nu se oferă acces la 5g decât la abonamentele introduse de ieri în grilă. Sigur, asta deocamdată, pentru că este un serviciu la început. Îmi amintesc faptul că și la 4g a fost tot ceva asemănător, dar ulterior au avut acces la 4g toate abonamentele din grila operatorului. Deci, răbdare, pentru că se vor așeza în curând lucrurile, inclusiv la prepay.

Neaplicabil
Încă incerc sa înțeleg de ce ați da atâția bani lunar la în abonament . Aduce bani cât de cat, astfel încât să se justifice abonamentul ăla?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor! Vom închide acest topic deoarece mai avem încă unul similar. Puteți să citiți mai multe informații sau să ne spuneți și părerea voastră cu privire la opțiunea de PrePay 5G aici.