anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament scump față de alte companii

Albu_Marinela
Începător

Bună ziua! Sunt abonata dvs de aproximativ 20 ani. Sunt companii care oferă aceleași servicii la 4 sau 5 euro. Eu nu pot sa primesc o oferta de acest fel? Mulțumesc anticipat! 

 

2 Răspunsuri 2

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Noi, cei de aici din Comunitate suntem, in mare parte, clienti. 🙂 Deci, nu putem face niciun fel de oferte, oricat de mult ne-ar placea.

Ca atare, solutia in cazul asta este un apel la 300 (din Orange), 0374 300 300 (din orice retea) sau contactarea unui consultant pe chat-ul Djingo (doar pentru servicii Orange Romania SA). Trebuie facuta o cerere de ofertare. Cel mai probabil vei fi contactata de cineva, si discutati mai pe larg ce asteptari ai, la ce pret, si vezi ce oferta primesti. Cel mai probabil, va fi nevoie de reinnoirea/prelungirea abonamentului cu 24 de luni pentru asta, dar mai multe detalii vei primi la momentul respectiv.

Mult succes! Si sper sa primesti cea mai buna oferta pentru nevoile tale. 🙂

Client Orange

Vio73
#StarMember

Bună, @Albu_Marinela!

Fiecare companie are propriile prețuri și strategii! Poți primi o ofertă personalizată în ultimele 3 luni contractuale sau după terminarea perioadei contractuale, cerând la Serviciul clienți să fii ofertată cu prețuri mai mici. Nu știu dacă reușești, dar poți încerca. Nu noi, cei din Comunitatea Orange te putem ajuta cu așa ceva, pentru că noi suntem doar simpli clienți.

Trebuie să știi că și Orange are abonamente de tip Yoxo, care sunt destul de ieftine și avantajoase ca și conținut, doar că nu poți obține reduceri la telefoane, ca și la cei despre care spui că au prețuri reduse (trebuie să cunoști aceste aspecte).

Detalii despre yoxo aici:

https://www.yoxo.ro/

Sau poți alege cartela prepay:

 

https://www.orange.ro/prepay/ 

La toate există avantaje și dezavantaje, în funcție de necesități, dorințe, aspirații, câte servicii deții, etc.

Succes!